Waar dronk jij je laatste koffie?

Ondanks lock-down gaat verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen verder, 1e tussenstand bekend.

← Terug naar blog

Ondanks de lock-down voor de horeca gaat de verkiezing van de Nederlandse Horeca Prijzen door waar deze gebleven was. De stemfase van deze verkiezing was al in volle gang toen eerder deze week de maatregelen afgekondigd werden. Na overleg met een groot aantal horeca-ondernemers is besloten om de verkiezing af te maken. Juist omdat horeca-ondernemers nu een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Inmiddels hebben al ruim 40.000 mensen een stem uitgebracht en cijfers gegeven. Na de stemfase is het woord aan de vakjury. De tussenstanden zijn hier te bekijken: https://www.horecaprijzen.nl/tussenstanden

Waarom gaat de verkiezing verder ondanks de lock-down?

De verkiezing is, nu nog meer dan ooit, een kans voor horecaondernemers om zichtbaar te blijven en voor de gasten de kans om hun favoriete horecagelegenheid te steunen en een hart onder de riem te steken door middel van een stem en het geven van waarderingscijfers. Ondanks dat het kabinet heeft besloten om de horeca te sluiten, gaat de verkiezing Nederlandse Horeca Prijzen daarom nog steeds door, juist nu.

Er kan nog tot en met 11 november worden gestemd via www.horecaprijzen.nl. Stemmers mogen maximaal 1 keer per categorie een stem uitbrengen op hun favoriete horecagelegenheid. Bij het stemmen mogen de gasten van de deelnemende horecagelegenheden cijfers geven voor onder meer de prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid.

Tot het einde van de stemperiode zal er wekelijks een tussenstand worden gepubliceerd op www.horecaprijzen.nl/tussenstanden. Horeca-ondernemers kunnen zich tot 27 oktober aanstaande nog gratis aanmelden voor de verkiezing via https://www.horecaprijzen.nl/aanmeldformulier.

Vakjury kijkt naar veerkracht en creativiteit in Coronatijd

Alle horeca-ondernemers kunnen zich ook aanmelden om in aanmerking te komen voor de landelijke vakjuryprijzen. Dus vertel welke veerkracht jullie hebben getoond en met welke creatieve oplossingen jullie zijn gekomen tijdens de coronacrisis. Meer info over aanmelden voor de vakjury is te vinden op www.horecaprijzen.nl