Wat brouwt Het Broodlokaal ervan?

Het Broodlokaal in Zeist

Slotlaan 247, 3701 GG Zeist telefoon: 0306911013 website: www.hetbroodlokaal.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
een_klant
Door mijn werk zit ik soms in de randstad en dan weer in de provincie Utrecht. Over de koffie kan ik nu wel zeggen dat ik de koffie uit Het Broodlokaal de lekkerste vind. Ik drink het zwart maar als ik het ergens anders drink vergelijk ik het steeds weer met de koffie uit Het Broodlokaal. Voor mij is het een standaard geworden. Vanuit deze koffie vergelijk ik dan de door andere bereidde (zwarte) koffie. Daardoor de hoge waardering.
  • Filterkoffie 9.5
Marcel uit Broek in waterland 12
Marcel
vriendelijke en snelle bediening, echter de cappuccino had alleen maar schuim voorzien van voornamelijk lucht en weinig melk. de zwarte koffie komt dan onder de schuimlaag door waardoor je dus "zwart" drinkt ipv een cappuccino. de koffie had wel pit maar weinig smaakvol.
later nog een espresso besteld met op verzoek halve doorlooptijd waardoor het een ristretto wordt (dat niet op de kaart staat) dat smaakvoller is dan een espresso, deze was redelijk goed.
  • Cappuccino 6.0
Koffietesters
Deze lunchroom welke zich voornamelijk richt op brood en het zelf maken hiervan volgens authentiek Frans biologisch recept besteed naast de voortreffelijke broodjes ook veel aandacht aan de koffie.

De mooi ingerichte zaak heeft aan de achterzijde een kas als dak. Dit geeft een leuk effect en staat ook nog is prachtig.

Aan de koffie word veel aandacht besteed. ik kreeg een nette espresso welke duidelijk met zorg gemaakt word en een juiste smaak en sterkte heeft.
De cappuccino word goed berijd. Een mooie schuimlaag met een goed smakende laag zwart goud er onder.
  • Cappuccino 8.0
  • Espresso 7.3