Wat een koffie bij Zenwich Café!

Zenwich Café in Utrecht

Voorstraat 34, 3512 ap Utrecht telefoon: 030 2218670 website: zenwichcafe.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

34 Beoordelingen

geef je mening
zwart goud
vond m in dit lijstje, maar dit slaat nergens op
 • Americano 3.5
richie 1
richie
Ben een liefhebber van cappuccino's en macchiato's en we waren zeer content met wat we kreeg voorgeschoteld. Erg leuk geserveerd en zichtbaar bereid met passie en plezier! Er hangt een goede sfeer en het personeel is zeker niet bang om een gezellig babbeltje te maken. Dikke plus voor de koffie en ook de broodjes mogen hier niet overgeslagen worden!
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso Macchiato 9.5
vanderBerg
De smaak en de warmte viel enorm tegen. Wel aardige jongen achter de bar
 • Cappuccino 2.0
nickmolen
De koffie was heerlijk! Werd vers gemaakt waar ik bij stond dus was leuk te zien. Bij de koffie kreeg ik nog een heerlijk amuse dat maakte de koffie nog lekkerder. De brooddjes zijn ook echt een aanrader, vooral de carpaccio.
 • Cappuccino 9.5
 • Latte Macchiato 9.5
rubenutrecht
Laatst een kop koffie gedronken die goed was bevallen. Ook de broodjes smaakte goed!
 • Americano 9.0
alex030
Hele goede koffie, buitengewoon genoten. Ook de broodjes zijn zeker aan te raden!
 • Cappuccino 9.5
 • Latte Macchiato 9.5
Vegas Resident
Zeker niet slecht en een bovengemiddelde espresso. Kan mij alleen niet vinden in de onderstaande recensies.
 • Espresso 8.0
 • Latte Macchiato 6.5
Vegas Resident
Tijdens een tweede bezoek de cappuccino geprobeerd. Ook deze vind ik niet uitstekend. Ook de ambiance van de zaak spreekt mij niet aan. De broodjes daarin tegen zijn erg lekker en de moeite waard om voor terug te komen.
 • Cappuccino 7.0
Cappelle
Nog nooit heb ik ergens anders zo'n lekkere cappuccino gedronken. Bij toeval heb ik Megusta ontdekt en wat een verrassing! Alleen al om te zien hoe de cappucinno bereid wordt, is een aparte belevenis. De bijzondere smaak maakt het nog unieker. Ook de broodjes zijn er van een uitzonderlijke kwaliteit. Zeker kom ik nog terug en ik rij er graag voor om. Ook de bediening is super.


 • Cappuccino 9.5
rbpmusic
Wederom teruggekeerd om constante kwaliteit te controleren. Dik in orde. Barista bereidt altijd met volle passie een perfecte cappuccino. Samen met de vers gemaakte zeer smakelijke broodjes is deze zaak meer dan het omrijden waard. Kom dus weer binnenkort met plezier terug.
 • Cappuccino 9.5
Route du Sud
Italiaanse klasse waar je blij van wordt!
Cappucino met een heerlijke panini met tomaat, pesto en zachte, warme wolken van mozzarella. Mm-mmm!!
 • Cappuccino 9.5
rbpmusic
Hier wordt heel veel zorg en aandacht besteed t.b.v. een superieure smaakbeleving. Receptuur tot stand gekomen na eindeloos oefenen en experimenteren. Heel knap! Ook de heerlijk belegde kanpperige broodjes zijn niet te versmaden. Absoluut het omrijden waard.
 • Cappuccino 9.5
Elviere
Superlekkere koffie ,charmante bediening, my bfe .
De macaron is een smaakexplosie in je mond..
Moet je zeker proberen !!
Het is zo leuk gezellig Classy ingericht dat je er helemaal vrolijk van wordt.bedankt!!!
 • Cappuccino 9.5
Sanae 1
Sanae
Love the Latte Macchiato!

"Bye Starbucks, Hola Megusta caffe!" ;)
 • Latte Macchiato 9.5
mens=ink
mens=ink Regelmatig op Zaterdag aanwezig voor een heerlijke espresso!!
Riga 1
Riga
Mooie zaak en top koffie!
 • Cappuccino 9.5
3-Day2012
Super lekkere koffie en in vergelijking met andere koffiezaken ook goedkoop. Leuke sfeer en moderne inrichting. Personeel is heel behulpzaam en vriendelijk!
 • Cappuccino 9.5
indo 1
indo
de koffie is echt overheerlijk! De bediening is ook prima..!
En ik moet ook erbij vertellen dat ik een fijnproever ben van de eerste orde, ik kom hier bij Megusta Caffe zeker vaker terug!
Ga zo door jongens, het is perfect zo.
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso Macchiato 9.5
thies 2
thies
Koffie uit Guatemala fruitige smaak gewoon goed
 • Cappuccino 9.5
Manders
Er werd echt liefde en aandacht gegeven aan de Cappuccino. Nu weet ik ook wel dat je beter Espresso kan drinken om de koffie goed te beoordelen op zijn smaak, maar de gebruikte bonen zijn zo specifiek en krachtig van smaak dat ze absoluut in de Cappuccino te proeven waren...eens niet een melkbak met een slap koffiearoma maar een Echte Cappuccino!!
 • Cappuccino 9.0
Dorota 1
Dorota
Voor een heerlijk cappuccino hoef ik voortaan niet meer naar Italie....Utrecht is dichterbij
 • Cappuccino 9.5
Kooijman
Vandaag voor het eerst bij megusta geweest, na een weekend Rome. De Cappuccino is heerlijk, goede smaak, stevig schuim en leuke presentatie. Hier wordt aandacht besteed om goede koffie te maken.
 • Cappuccino 9.5
ivana 1
ivana
ik ben niet egt een koffie drinker maar de latte vindt ik heel erg lekker
 • Latte Macchiato 9.5
La-isla
Ik vond dat de Espresso erg sterk en fruitig van smaak was, wat een aparte beleving is qua smaak voor een Espresso soort. De Cappuccino was ook zeer goed gemaakt de melk werd goed geschuimd en had de juiste dikte. Het perfecte figuurtje in de Cappuccino maakte alles natuurlijk helemaal af. En het personeel was ook erg vriendelijk en gezellig
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso 9.5
jess 1
jess
Ik drink graag een latte macchiato en die van Megusta caffe is fantastisch en met liefde gemaakt. Een leuk en mooi caffe in de binnenstad van Utrecht met heel vriendelijk personeel. Zo te zien een familiebedrijf, dat voel je! Ook aan het interieur is veel aandacht besteed.
 • Latte Macchiato 9.5
Denman1981
Erg lekkere koffie, juiste hoeveelheid en het belangrijkste de juiste temperatuur. De verhouding tussen koffie en de schuimkraag is super!

De energie en liefde die zij steken in de koffie is ook terug te vinden in de koffiebar. Erg leuk en fris aangeklede koffiebar, waardoor je al ontspannen binnen komt.

Kortom echt genieten van je koffie (eventueel met een heerlijk broodje) in een relaxte omgeving.
 • Cappuccino 9.5
Marijn1
hahaha wat briljant, deze recensies zijn waarschijnlijk door de eigenaar zelf geplaatst. Loop er altijd langs en er zit nooit iemand. Ga naar the Village als je koffie wilt, dat is 2 deuren verder :)
 • Cappuccino 1.5
Beau
Beau Wat mij heel erg verbaasd is dat je zegt dat je er altijd langs loopt en dan kun je de cappuccino toch een 1,5 geven, ik vind het knap :) Inderdaad The Village zit 2 deuren verderop, super leuk en gezellig toch? :) De behoefte die jij lijkt te hebben om u
Beau
Beau De behoefte die jij lijkt te hebben om uit te halen naar een ander getuigt van een typische vorm van afgunst kan ik zo opmerken. Kom anders eens een LEKKER bakkie doen, misschien vrolijk je daar van op en dan is de volgende keer je recensie misschien de v
Beau
Beau dan is je recensie misschien de volgende keer wel ergens op gebaseerd :) Ook even ter informatie: volgens mij is 't een Take-a-way, dus het is niet de bedoeling dat mensen dat de hele dag op 1 kop koffie blijven hangen :) Check anders even hun FACEBOOK Me
Beau
Beau Check anders even hun FACEBOOK Megusta Caffe, dan zie je dat het om meer dan koffie alleen gaat.. :)
thies
thies Martijn ! ik ben ook ondernemer in de voorstraat aan het begin en ik ben blij dat er iemand is geweest die van een kraakpand met dealers en junky's iets leuks van probeert te maken ( gunnen is beter in dit geval dan afbranden je doet er elke ondernemer te
thies
thies te kort aan ) LATEN WE DE STRAAT LEUK MAKEN !!!!!!!
Cappelle
Cappelle Erg flauw van je Marijn 1. Ik vind bij Megusta de bereiding van koffie en de smaak ervan in combinatie met de uitstekende kwaliteit van de broodjes een unieke ervaring. Dat is mijn persoonlijke oprechte mening; zeker geen recensie dus die door de eigenaar zelf is geplaatst.
Wasabispoons
I've lived two years in Utrecht and tried a lot of coffees, but I hadant tried the best one so far until last week at MEGUSTA. I ordered a Latte which had the perfect ratio of milk to coffee. The presentation was great and the flavour excellent. They also have the most varied broodje ingredients: good chesse and hams, all sorts of breads, and all the spices and extras you can think of. It makes it the perfect place to have a panini lunch or even breakfast! Needless to say the pesonnel is warm and welcoming and will help in any aspect they can to make your experience the best. Me gusta MEGUSTA
 • Latte Macchiato 9.5
hanskonings
Heerlijk bakkie van Joey gehad. Goede smaak en perfecte temperatuur. Weet veel van de koffiesoorten. De broodjes zijn overigens ook lekker.
 • Ristretto 9.5
Yuksel 1
Yuksel
ik ben een koffie verslaafd en dronk alleen maar D&E koffie. maar sinds ik bij MEGUSTA cafe koffie dronk, heb ik mijn mening veranderd. gelooft u mij maar dat het beste koffie is en veel beter smaakt dan D&E.
 • Espresso 9.5
 • Cappuccino 9.5
Yuksel
Yuksel naast de lekkere koffie, zijn ook lekkere broodjes. gewoon lekker...
Beau 1
Beau
Ik vind de Cappuccino geweldig!! Ik haal elke dag daar mijn heerlijke Cappuccino en geniet er volop van. Ik ben de Cappuccino's van Megusta Caffe zo gewend dat ik nergens anders de koffie meer lust. De smaak van de koffie is sterk genoeg, zonder dat het bitter is. Ook heeft de koffie een fruitige nasmaak waardoor het heerlijk weg te drinken is. Het interieur is lekker vrolijk met mooie roze en paarse kleurtjes, het is weer wat anders dan de meeste koffie tentjes die bruin of beige zijn. De barista die daar werkt vertelt ook leuk over de cursussen die hij heeft gevolgd, waardoor je wel merkt dat ze wel serieus met koffie omgaan. Dat is eigenlijk ook wel te zien aan de super mooie glimmende Espresso machine die daar staat! Ze hebben ook super lekkere broodjes dus ik ben er helemaal super blij mee dat ze er zitten want dan kan ik de perfecte koffie en 't perfecte broodje op 1 plaats halen ipv zoals vroeger op 2 plaatsen !
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso 9.5
Jessica
Ik was nooit een fan van koffie, nergens dronk ik koffie tot mijn vriendin mij meenam naar megusta cafe..!! Ik heb zelf mij best gedaan thuis om de koffie na te maken zoals bij megusta, maar het lukt mij niet.. Ik ga alleen nog voor koffie naar jullie..
En niet te vergeten de macarons zijn overheerlijk!
Tot snel weer..
Gr jessica
 • Latte Macchiato 9.0
Shatsu 1
Shatsu
HI nou ik vind Megusta Caffe erg lekkere Espresso Macchiato schenken, en de broodjes zijn helemaal top. De hipste koffietent in Utrecht met een fijne bediening!
 • Espresso Macchiato 9.0
mens=ink
Perfecte koffie, heerlijke smaak die ik tot nu toe nog nergens anders ben tegen gekomen!! leuk een nieuwe koffie zaak met een eigen uitstraling en smaak!! Doorbreekt een beetje de eentonigheid van Utrecht!!
 • Espresso 9.5
skiee 1
skiee
Ik was hier vorige week nog (woon om de hoek) en er zitten meerdere koffie shops in de buurt,sommige met van typische hipsters en andere weer met de grijze mopperende koffiedrinkert, maar dit tentje is volgens mij niet zo oud,met fris publiek en lekkere cappucino
 • Cappuccino 8.5