Wat vind je van 't bakkie bij Starbucks?

Starbucks in Utrecht

Stationshal 6, 3511 CE Utrecht website: www.starbucks.com

Koffiebox van Koffietje.nl

4 Beoordelingen

geef je mening
Sannesz
Absoluut geen fan van starbucks... De koffie is veel te duur in verhouding voor wat je krijgt. Vaak een slappe bak, zelfs met een dubbele shot. En de koffie met een smaakje kun je bijna geen koffie meer noemen.. Ik ga er niet meer naar toe.
  • Cappuccino con Syrup 5.0
Crois 2
Crois
Poeh, je moet er wel wat tijd voor overhebben om een Starbucks 'te scoren' op Utrecht Centraal. Het wachten is niet heel vervelend met leuke zitjes en genoeg te zien. Vriendelijk personeel, besteden veel aandacht aan het opruimen van andermans achtergelaten troep. Mijn keuze was de Latte Macchiato met een vleugje caramel. Dit is een aanrader, boven alle andere smaakjes als Hazelnut die eigenlijk meer naar vanille en veel zoetstof smaken. Deze Latte Machhiato was mild, niet te overdreven zoet, maar wel vrij prijzig.
  • Latte Macchiato 7.5
Koffiekaatje
Nog een keer geprobeerd. Nu niet bij de Starbucks aan de kant van spoor 1 en 2 maar aan de andere kant, bij spoor 18. Ik had een wet cappuccino met een dubbel shot, die was goed klaargemaakt. Maar de bonen zijn ongelooflijk donker gebrand. Ik denk dat ik vorige keer te positief was over de smaak; had nog niet zo vaak de echt lekkere koffie gedronken bij Caffé Barista en The Village. Die bonen zijn echt heel erg gebrand, het smaakte minder vlak dan bij Simon Lévelt waar ik vandaag was, maar de bitterheid overheerst wel heel erg. Echt zonde hoor. Mooie machines, een barista die plezier in zijn werk leek te hebben, prachtig gebak, en dan je basisproduct zo krachtig willen hebben dat elke subtiliteit verloren gaat...
  • Cappuccino 6.0
Koffiekaatje
Lekkere koffie (om precies te zijn een (te schuimige, en te grote bubbels) wet cappuccino). Wel duur, vind ik, €3,65. Dat is mijn halve uurloon. Bediening vond ik deze eerste keer wel beetje suffig. Er stonden nogal wat mensen voor me dus toen ik mijn koffie had besteld en ik zag hoeveel mensen er bij de barrista stonden, vroeg ik ietwat benauwd doch vriendelijk aan het meisje achter de kassa of ze wist hoe lang het on-ge-veer zou duren (mijn trein vertrok 7 min. later). Keek ze me nogal pissig aan: 'hoezo?' 'Nou, hoezo, dit is een station, wat denk je: ik wil mijn trein halen.' Gelukkig stond ie er na drie minuten. De koffie. En mijn trein stond er ook.
  • Cappuccino 7.0