Even bijkomen bij Koffie & Ik

Koffie & Ik in Utrecht

Vleutenseweg 169, Utrecht website: www.facebook.com

Koffiebox van Koffietje.nl

7 Beoordelingen

geef je mening
sluiter uit Zoelen 34
sluiter
leuke inrichting en de koffie was echt prima. ook hier zie je wel dat er op personeel bezuinigd wordt. ga eens voor de echte barista's met passie en niet studenten als bijbaan...streef naar die perfectie ;-)
  • Cappuccino 7.5
Co-ffie
Mooie zaak, mooie machine, maar de koffiebranding niet naar mijn smaak. Een lichte roast bonen mag een minder fijne maling voor een betere (vollere) smaak. Nu was het een zure bak koffie (onderextractie! En nee, dit waren geen fruittonen). Bonensoort niet geschikt voor cappucino, geen goede balans tussen tonen en melk.

Dit was een momentopname, de barista weet wat hij serveert, mogelijk de maling nog niet aangepast aan de omstandigheden en het tijdstip. Dit kunnen ze beter!
  • Cappuccino 4.5
  • Espresso 4.5
Sannesz
Prima bak!
  • Latte Macchiato 7.5
kmta 4
kmta
Heerlijke soja latte. Rustig sfeertje. Mooie ruimte maar misschien hebben ze de leus 'less is more' iets te serieus genomen. Een klein beetje meer warmte en gezelligheid zou leuk zijn, zoals bijvoorbeeld een loungebank.
  • Latte Macchiato 9.0
romanista
Prima dubbele espresso uit Costa Rica (espresso vd maand). Groepje ZZP'ers achterin druk aan het werk (wifi gratis) zorgde voor een rustige atmosfeer.

Inrichting iets te basic, paar mooie elementen/foto's aan de muren en tussen in zou de ervaring verbeteren.

Ben benieuwd hoe ze het gaan doen, weinig directe aanloop langs de Vleutenseweg, wel veel fietsers en vanaf mijn kantoor goed te lopen. Verrijking voor de westkant, dat iig.

Mijn foto: http://instagram.com/p/WUDdocD4Jx/
  • Espresso 8.0
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Vandaag met mijn kompaan koffie gedronken bij Koffie & Ik. Ontzettend mooie 'analoge' Kees van der Westen, en de cappuccino die daaruit kwam was ook van erg aangename kwaliteit. Kreeg ik ze altijd maar zo. Bonen van onze helden van België: Caffenation!
De filterkoffie was minder eigenzinnig, goed dat je er een 'potje' van krijgt. Utrecht is nog een top toko rijker!
  • Cappuccino 9.0
  • Filterkoffie 8.0
David uit Utrecht 27
David
Een potje Ethiopische koffie in dit strakke nieuwe koffiecafeetje aan de Vleutenseweg. Erg lekker, al geef ik Bart gelijk in dat 'ie wat uitgesprokener had gekund. Toch meer dan lekker genoeg om een tweede potje te bestellen.

Leuke aankleding, enthousiast personeel en lekkere koffie. Aanrader!
  • Filterkoffie 8.5