Even bijkomen bij Het Koffie Leute Brauhaus

Het Koffie Leute Brauhaus in Utrecht

Westerkade 30, 3511 HC Utrecht website: www.koffieleute.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
greatcoffee
Fun to be, great guys, great coffee!
  • Filterkoffie 8.5
Rietveld uit Utrecht 1
Rietveld
Bij Koffie Leute drink je koffie op hoog niveau: deze jongens hebben zich al bewezen door zowel binnen als buiten Nederland prijzen te winnen (filter koffie NK, espresso EK). Maar om deze feiten draait het niet..

Waar het wel om gaat is dat je een keuze hebt uit 4 of 5 verschillende filter koffies, 2 a 3 espressobonen en dat ze hun vak echt goed kennen. En het is ook nog erg gezellig! Ik bestel meestal een piccolo of anders de laatste tijd steeds vaker een filterkoffie.

Om de zoveel tijd heb je ook nog "cuppings" waar je gratis soms tot aan 20 verschillende koffie's kunnen proeven -- ook een aanrader!
  • Espresso Macchiato 8.5
  • Filterkoffie 9.0
Het Stel uit Utrecht 4
Het Stel
Het Stel was 28 mei bij Koffie Leute Brauhaus. We hebben hier enkele uren productief gewerkt en gebruik gemaakt van de gratis WiFi.

Jeroen werd koffiematig ondersteund door een homebrew, een lekkere verse filterkoffie die zeer goed op smaak was. Een refill hiervan kost vijftig cent minder, wat we vinden sympathiek vinden :) Sanne had eerst een verse vlierbes-soda (lekker fris, bloemig zonder prik) en bestelde hierna een prima cappuccino. Lekker maar niet heel bijzonder. Om het compleet te maken en de lekkere trek te stillen bestelden we nog twee plakken cake, eenmaal chocolade-chili en eenmaal bananen-pindakaas cake. Aparte en goede cake hoewel een tikje aan de droge kant.

De bediening is warm, enthousiast en betrokken, jonge hipsters met een hart voor goede koffie en dan vooral filterkoffie. Dat is hier echt een beleving waar stopwatches en thermometers aan te pas komen. Dat moet je een keer beleefd hebben.
  • Cappuccino 7.0
  • Filterkoffie 8.5
Bart
Bart Leuke review jongens! Erg leuk gedaan.