Wat vind je van 't bakkie bij Douwe Egberts Café?

Douwe Egberts Café in Utrecht

Korte Jansstraat 17-19, 3512 GM Utrecht telefoon: 030-7508289 website: www.decafeutrecht.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

4 Beoordelingen

geef je mening
Soetendorp
Ondanks dat het DE is viel deze bak me mee. Desondanks toch een van de mindere koffiezaakjes in Utrecht.
  • Espresso 5.5
Lucien 2
Lucien
Vanochtend weer langs geweest om mijn weekend te starten.
Vertrouwde koffie in een huiselijke sfeer. Je merkt dat iedereen van zijn koffie geniet! Je hebt zoveel keus, ik kan me niet voorstellen dat je hier niet hetgeen je wilt kunt krijgen.....maar ik blijf bij mijn vertrouwde heerlijke Lungo, nergens zo lekker gehad......
Tot volgende week!
  • Lungo 9.1
  • Espresso 8.7
bakkertje uit Geldermalsen 1
bakkertje
Barista's Eric en Jeroen combineren een heerlijke kop koffie met een geweldige ambiance en gastvrijheid. Aanrader in het gezellige oude centrum van Utrecht.
  • Espresso Macchiato 9.1
Lucien 2
Lucien
Vandaag voor het eerst op deze locatie geweest.
Mede door een prachtige vrouw die voor mij liep, zij sprak met iemand anders, en zei tegen die heer dat zij eerst even langs de DE ging. Daar ik ook wel zin had in een heerlijke kop koffie vond ik dat niet zo'n gek idee. Ik ben dus achter haar aan gelopen en een heerlijke koffie besteld. Zo kwamen we in een heel leuk gesprek terecht, onder het heerlijke genot van de beste koffie.
Nadat zij (helaas) wegging nog een tijd blijven zitten om met het personeel te kletsen (onder het genot van de volgende koffie) kan ik alleen zeggen dat ik graag vaker langsloop. (H)eerlijke koffie waar je echt een omweg voor maakt! Jongens, als het mij uitkomt, kom ik volgende week zaterdag weer langs!
  • Espresso 8.7
  • Lungo 9.1