Wat brouwt Cornelis coffee food and a room ervan?

Cornelis coffee food and a room in Utrecht

Maliestraat 16, 3581 SL Utrecht website: www.cornelis-utrecht.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
dvr uit Utrecht 28
dvr
Gezellig tentje in de wijk. Sfeervol.
Latte macchiato kwam beter tot zijn recht dan de espresso.
  • Latte Macchiato 8.5
  • Espresso 7.5
Het Stel uit Utrecht 4
Het Stel
Het Stel streek 23 juni voor overleg neer bij Cornelis op de hoek van de Maliestraat en de van Weteringstraat. Een ruim opgezette zaak die veel gebruik heeft gemaakt van rustiek ruw hout. De sfeer is gezellig en de bediening was snel en adequaat.

Sanne dronk een Cappuccino die wat aan de kleine kant was maar wel heel goed van smaak. De mooi professioneel aangebrachte melkschuim met figuurtje is hierbij de kers op de taart. Jeroen nam een espresso die ok was maar weinig uitgesproken van smaak. Een lekkere milde koffie die goed wegslurpt.

De broodjes zagen er zeer smakelijk uit maar hebben we helaas moeten uitstellen tot een volgende keer. Een volgende keer die zeker komt want het bezoek was een herhaling waard.
  • Espresso 7.0
  • Cappuccino 8.0
Maarten030
Misschien ben ik een beetje bevooroordeeld omdat ik letterlijk om de hoek woon maar de koffie's zijn hier echt top. Goede temperatuur en goed schuim. De latte art kan misschien wat beter maar voor mij is de koffie veel belangrijker. Hebben maar één molen staan maar wel de lekkerste blend van Bocca. De bediening is erg goed, no nonsens en altijd vriendelijk. Vaak voor mijn werk even een to go halen omdat ze al om 08:00uur open zijn. Verbaasde mij dat ze nog niet in op deze site staan, aanrader!
  • Cappuccino 9.5