Even bijkomen bij Blendut

Blendut in Utrecht

Ella Fitzgeraldplein 185, 3543 EN Utrecht website: www.blendut.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

2 Beoordelingen

geef je mening
Monique99
Gezellige bediening, ondanks drukte geen stress! Prima!
  • Cappuccino 9.5
Heleen&Co
Blendut is een pop-up conceptstore. Tussen het aanbod van lokale webwinkels kan je plaatsnemen in een echt pop-up interieur. De kale vloer en plafond dragen in dit geval bij aan de sfeer. De drie dames zijn uiterst vriendelijk, hebben nog niet veel ervaring met horecakoffie (verwacht (nog) geen super latte art op je capu), maar weten wel wat ze aan het doen zijn.
Gebruiken een enkele bonenmaler en bieden een Americano aan wanneer je om een "gewone" koffie vraagt. Slim, gaan niet prutsen met instellingen.

Mild gebrande blend van 95% arabica en 5% robusta.

De espresso: een lekkere milde koffie met een zoetzure afdronk. Supervers, geen zwartgebrande bonenespresso. Doe maar doppio voor 0,50 meer. (enkel 1,50!) Geserveerd op een RVS schaaltje met een glaasje water.

Cappuccino: Geserveerd in een puralex glas (gedurfd want je ziet de schuimverhouding) Mooi schuim, met Latte Art wordt geoefend. Zelfde espressomelange voor cappuccino waardoor deze wat flauw kan overkomen. Mag iets steviger gebrand, maar ze hebben (nu nog) maar 1 maler. Volgende keer een flat white voor een iets steviger effect.

Pattiserie: huisgemaakt, appeltaart, cheesecake, carrotcake, diverse glutenvrije petit-fours in de vitrine.

Verrassend: er wordt nog druk geoefend, maar ziet er goed uit!


  • Cappuccino 8.0
  • Espresso 8.5