Wat vind je van 't bakkie bij Mugs&Muffins?

Mugs&Muffins in Tilburg

Willem II straat 57, Tilburg telefoon: onbekend website: www.mugsandmuffins.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

9 Beoordelingen

geef je mening
jdbvwzut@sharklasers.com
Nette plek met een prettige sfeer, koffie was prima maar niets bijzonders.
  • Espresso 7.0
samsamira
Lekkerste Latte Macchiato
  • Latte Macchiato 9.5
Vegas Resident
Mooie zaak, gezellige sfeer. Zoals in de beoordeling hieronder beschreven is de bediening hier oprecht vriendelijk. Zowel de eigenaren als het personeel zijn ten alle tijden extreem service gericht en geven je het gevoel dat ze blij zijn dat je in hun zaak komt. De espresso is prima, echter vind ik dat alle koffie's van een kwaliteit zijn die ik verwacht van een goede horeca zaak. Ik vind dat ze qua bereiding van koffie ver onder het niveau presteren van koffie zaken in de randstad. Daarnaast zijn de muffins droog en de andere patisserie is van slechte kwaliteit. De zaak is druk bezocht en dit gun ik deze vriendelijk ondernemers ook van harte. Ik drink mijn koffie alleen liever ergens anders.
  • Espresso 7.0
  • Latte Macchiato 6.5
Caspar uit Tilburg 1
Caspar
Ik ben een wat frequentere bezoeker die al bijna zijn 3e kaart vol heeft.
Ik ben een echte kruikezeiker oftewel een Tilburger! Zeker als ik andere zaken in Tilburg moet beoordelen, staat Mugs & Muffins ver bovenaan betreft koffie! De Starbucks van onder de rivieren, maar dan wel met een goede prijs kwaliteit verhouding! Het personeel is altijd heel natuurlijk en vriendelijk(dit natuurlijk vanuit mijn perspectief wat ik in ieder geval nooit anders heb meegemaakt ), prachtig design van de zaak waarbij je direct werkend personeel ziet als je binnenloopt (zeker dat spreekt me ook aan) maar bovenal altijd een mooi assortiment met de gebruikelijke seizoen gerelateerde aanbiedingen(waar overigens in Tilburg weinig van te zien is bij andere zaken) ! Verbijstering van andermans reacties en voor mij nog steeds een dikke tien waard.
  • Cappuccino con Syrup 9.5
NiekMaas uit Tilburg 2
NiekMaas
Erg lekkere espresso (uiteraard met een glaasje water). Ook erg lekkere coffee specials en muffins! Vriendelijke bediening en spaarsysteem voor de regelmatige bezoeker.
  • Espresso 9.0
maggievankempen uit Goirle 2
maggievankempen
De cappuccino is hier ok, ben zelf meer liefhebber van de Mont Blanc of White chocolate Moccha. De muffins etc zijn echter bijna altijd droog.
  • Cappuccino con Syrup 7.0
Cheryl 4
Cheryl
Gaat wel ben er een paar keer geweest en de 1e keer was de vrouw die er werkte heel sacherijnig en de koffie was ook niet echt lekker. De andere keren waren ze op zich wel vriendelijk.
  • Latte Macchiato 6.0
grootvaderskookboek.nl uit Tilburg 1
grootvaderskookboek.nl
  • Latte Macchiato 9.5
franst 2
franst
Sfeer is Super! Cappuccino is wat minder: droog schuim en zwakke koffiesmaak maar beter dan andere zaken waar ik geweest ben in Tilburg (op kras2 na dan).
  • Cappuccino 6.0