Wat een koffie bij Mr Beans!

Mr Beans in Rotterdam

Middellandstraat 14 A, 3014 BD Rotterdam telefoon: +31 1O 840 6571 website: www.mr-beans.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
Renee 3
Renee
lekker espresso, leuk personeel
  • Espresso 8.0
Thomstr
De latte was lekker, alhoewel ik het niet erg zou vinden als de koffie iets warmer was. Verder vol van smaak en buitengewoon vriendelijk personeel (jongeman met bos krullen) Cheesecake aan de prijzige kant maar zeker waar voor je geld. Een aanrader!
  • Latte Macchiato 8.5
stadsbemoeial
Mr Beans op de West-Kruiskade zou snel kunnen worden gezien als "weer zo'n koffie-barretje" maar dat zou de beide heren eigenaars te kort doen.

Mr Beans combineert werken, ontspannen en lachen via een mooie kop koffie. Geen zwaar deprimerend verhaal over "aan de West kant van die berg, door maagden geplukte etc etc" maar mooie, goede , eerlijke koffie! Barista's die naar de gast luisteren en dan de koffie maken zoals de gast dat verlangt!! Het klinkt bijna vernieuwend dat de gast hier de hoofdrol speelt!!

De broodjes, zoetigheden, snack zijn allemaal met zorg bereid of uitgekozen van andere lokale leveranciers.

Het lachen zit hem in de tv schermen waar veel stand comedy wordt getoond. Een knipoog naar de naam: Mr Bean.

P.S. Mijn hart gaat helemaal sneller kloppen als ik een van de eigenaren volgens alle etiketten, waarden, normen en respect-vormen zich zie bemoeien met een wat "lastiger" gast. Na 20 jaar trainen in het horeca vak hoop je ooit te zien wat je mensen verteld te doen. Dit was zo'n moment!!!

Wat een mooie zaak!!
  • Cappuccino 9.0