Even bijkomen bij Caffè Corretto

Caffè Corretto in Oss

De Schakel 10, 5341 CM Oss telefoon: 06-27357109 website: www.caffecorretto.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

5 Beoordelingen

geef je mening
Corretto
Heerlijke latte lekker dik schuim goed warm mmm..Het personeel is erg gastvrij. De worteltaart is om meer van te vragen. Lunchen is ook heerlijk alles vers en lekker brood kortom een echte aanrader. Gaaaaan dus!!
  • Latte Macchiato 8.5
Victoria543
Lekkere koffie maar het personeel is echt niet goed!
  • Cappuccino con Syrup 6.0
Sharonneke uit Berghem 2
Sharonneke
personneel is superrr!! capucinno is errug lekker
  • Cappuccino 7.5
paulinejansen
super lekker, heerlijke schuinlaag en een heerlijke basis koffie. kom allemaal naar caffe corretto en heerlijke koekjes:).
  • Espresso Macchiato 9.5
  • Cappuccino 9.5
Goedhart
Perfecte schuimlaag (niet te heet of te koud bereid, lekker stevig), zeer goede en verse 100% Arabica koffie die op uiterst deskundige wijze is bereid. Kopjes zijn van traditionele kwaliteit (niet te dun, koffie blijft lekker lang warm). Lekker koekje zat er trouwens bij elk kopje. Heerlijk genoten.

Verder is de entourage schitterend. In het centrum van Oss in een "doorloopsteegje" tegenover een speelgoedwinkeltje en tussen schoen-, CD-, kleding- en boekenwinkel. Met boven (trap) ook ruimte om rustig te zitten plus gelegenheid voor toiletbezoek. Beneden uitzicht op elkaar aan knusse tafeltjes. Dagbladen De Volkskrant, De Telegraaf en het Brabants Dagblad, naast enkele maandbladen en "Italië/culinair"-getinte glossies liggen klaar om op je gemak door te kijken.

Lekkere keuze uit de lunchkaart met gebak (o.a. heerlijke worteltjestaart!), een lekker glas Italiaanse wijn is ook mogelijk.
Buiten op het terras is het bij goed weer heerlijk toeven, zeker 's zomers wanneer het echt heet is.
Er is zowel ruimte in de schaduw als lekker uit de wind in de zon wanneer het nog niet zo warm is. De zon komt nu steeds meer op het binnenplaatsje, vorige week ongeveer een uurtje zonlicht gehad rond het middaguur.

Hopelijk blijft de aanbieding om (buiten de koopzondagen) tussen 09.00 en 10.00 uur per kop koffie of thee voor € 1,- te drinken nog lang geldig!
  • Cappuccino 9.5
  • Latte Macchiato 9.0