Wat brouwt Mocca d'Or Meppel ervan?

Mocca d'Or Meppel in Meppel

Woldstraat 23, 7941 LE Meppel telefoon: 0522-247855 website: moccador-meppel.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
Elisabethdecharon
Koffie met een fantastisch aroma, precies zoals ik m graag drink. Ik wordt er altijd een beetje stil van. Mijn smaakzin neemt het even over en mijn gedachten houden even kort hun klep dicht!

De laatste keer dat ik deze koffie dronk was ik volslagen uitgeput op een festival aan het werk en moest ik nog een paar uur door. Het is zeldzaam; maar bij de eerste slok van Mocca d'Or koffie, of het nou kwam door de super, super (!!) vriendelijke bediening of de sprankelende en tegelijk verwarmende drank: ik voelde me alsof ik aan de batterij oplader in werd geplugd en kreeg een grijns van oor tot oor! En dat is wat de kwaliteit van een echte koffie freak voor je kan betekenen!!
  • Espresso Macchiato 9.5
Nikya 1
Nikya
De koffie die ze bij Mocca d'Or serveren is zeker de moeite waard en van de meest heerlijke kwaliteit. De cappucino is zeker mijn favoriet. Ik heb vaak gezien hoe het zeer klantvriendelijke personeel dit voor de klant bereidt: verser dan vers met een passie voor koffie en service met een lach. Naast koffie hebben ze de heerlijkste bonbons, thee en erg leuke accesoires voor in de keuken. Kortom: hier koffie drinken is zeker een aanrader!
  • Cappuccino 9.5
Alydia 1
Alydia
De koffie wordt op professionele correcte wijze met de hand gezet. Doordat de koffie daadwerkelijk met liefde voor het vak door een barista wordt gezet proef je echt het verschil. Personeel is er vriendelijk en behulpzaam en attent.
  • Espresso 9.5