Even bijkomen bij Usine

Usine in Eindhoven

Lichttoren 6, 5611 BJ Eindhoven telefoon: 040-2171890 website: www.usine.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

10 Beoordelingen

geef je mening
Vrijehand uit Eindhoven 11
Vrijehand
De espresso bij usine is nog niet om over naar huis te schrijven. Goede koffie zou zeker passen in deze zaak, de espresso is wisselend van temperatuur, soms goed, soms echt te koud, kopje niet altijd voorverwarmd. De smaak is meestal te slapjes. Hopelijk snel verbetering!
 • Espresso 6.0
David uit Utrecht 27
David
De cappuccino zag er goed uit: latte art, mooi kopje en een koekje erbij. Over de smaak is weinig te melden: beetje vlak maar wel okee. Dat gold ook voor espresso. Ik zie liever iets meer passie en pit.
 • Cappuccino 7.2
 • Espresso 7.0
Jasper uit Eindhoven 4
Jasper
Cappucino gedronken in dit mooie cafe/restaurant. Koffie was erg lekker, het melkschuim daarentegen was erg 'melkerig' als in: weinig schuim, veel melk. Koekje was voortreffelijk overigens...
 • Cappuccino 7.5
Jasper uit Eindhoven 4
Jasper
Espresso was te koud en waterig, niet zo'n succes. Het kopje was aan de grote kant, de geringe hoeveelheid koffie daarin resulteerde in een te snelle afkoeling en een aanblik alsof iemand er al een slok uit had genomen
 • Espresso 5.0
David uit Utrecht 27
David
Een erg mooi en ruim opgezet grand café. De espresso was wat waterig en de crema aan de dunne kant. Smaak en temperatuur waren wel in orde.
 • Espresso 6.8
erwin
erwin Mag je 2x je mening geven over 1 soort koffie????
richard
richard Ja hoor dat is geen enkel probleem. Zo zien we ook over de tijd wat er gebeurd in de koffie spot
erwin
erwin ok duidelijk
ipot 3
ipot
De latte macchiato bij Usine is heerlijk. Jammer alleen dat het bedienend personeel een zo groot gebied moet bedienen dat de koffie al wat kouder is.
 • Latte Macchiato 7.0
Max 1
Max
Erg lekkere cappuchino gedronken in een mooie ambiance! Snelle en goede bediening ook.
 • Cappuccino 7.9
Michiel uit Geldrop 8
Michiel
Super ambiance! helaas een vreselijk trage bediening (we moesten continue zelf naar de counters lopen als we weer wat wilde bestellen).
En dan de cappuccino.. die viel erg tegen. Veeeel teveel melk, te weinig schuim en (daardoor) een mislukte latte-art. Deze had de counter niet mogen verlaten! En dat terwijl de "Barista"(-to-be) verder niets te doen had.
Geen voldoende voor deze kop; door de prachtige ambiance toch nog omhoog getrokken naar een 5,5
 • Cappuccino 5.5
David uit Utrecht 27
David
Leuke sfeer; een echt groot Grand Café. De espresso was wel aardig maar niet denderend.
 • Espresso 7.0
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Lekkere cappuccino, iets minder dan de vorige keer. Wel met mooie latte art en uitstekend melkschuim. De volgende keer probeer ik de espresso!
 • Cappuccino 7.3