Wat een koffie bij Douwe Egberts koffie Café!

Douwe Egberts koffie Café in Eindhoven

Nieuwe Emmasingel 16, 5611 AM Eindhoven website: www.de.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

7 Beoordelingen

geef je mening
naamzakelijk
Koffie ziet er super lekker uit (eindelijk een product dat echt op het plaatje lijkt!) en smaakt navenant. Als ik met mijn moeder lekker koffie wil drinken ga ik hier naartoe. Alleen wel aan de prijzige kant. Naast ons kregen ze een high tea en ik had hem bijna ook genomen... zo lekker zag het eruit. Wel is de bediening erg traag.
  • Cappuccino con Syrup 8.5
Niek 1
Niek
Wat een super locatie, heerlijk vertoeven en vriendelijk personeel. Top, aanwinst voor de binnenstad van Eindhoven. Super cappuccino, heerlijk schuim, mooie latte art!

  • Cappuccino 9.0
Zuivere Koffie uit Waalre 3
Zuivere Koffie
Goede rustige plek, vriendelijk personeel. Mijn eerste ervaring met het DE Café Eindhoven betrof een cappucino van perfecte kwaliteit. Echter de tweede cappucino was erg koud, de melk was niet goed gestoomd. Maar het DE Café heeft een goede eerste indruk achter gelaten!
  • Cappuccino 7.0
Godschalk
Een goeie cappuccino vinden in Eindhoven is moeilijk. Gelukkig weten ze hier wat echte koffie is. Stevig schuim en lekkere espressobonen. Het personeel weet van wanten.
En een hartje in de koffie is natuurlijk mooi meegenomen..
  • Cappuccino 9.0
van dinther
Vind de ice-cappuccino over heerlijk bij D.E.
Ga er regelmatig heen voor een ice-cappuccino
  • Cappuccino con Syrup 9.5
AussieNicho
Pleasantly surprised for mass produced coffee. A nice cappuccino with good consistency. Enjoyable but a little cool. Also could take more care with the froth breaking the crema.
  • Cappuccino 6.5
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Medium formaat is al vrij groot, voor een prijs van 2,95€. Mooie machine, maar ongepassioneerde barista's. De cappuccino was iets te warm, en werd naar het einde toe vrij saai / melk-achtig. Ik houd persoonlijk meer van een wat smaakvolle, pittige koffie voor cappuccino, en die vind ik niet terug in het DE assortiment.
  • Cappuccino 6.5