Even bijkomen bij Coffeelovers Van Piere

Coffeelovers Van Piere in Eindhoven

Nieuwe Emmasingel 44, 5611 AM Eindhoven telefoon: 0877-7353755 website: www.coffeelovers.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

32 Beoordelingen

geef je mening
Yomba uit Rotterdam 8
Yomba
 • Espresso 9.5
Fromzewoodz
Het personeel is altijd enthousiast, de sfeer doet bijna dorps aan (veel vaste klanten) en de cappuccino is de beste die ik tot nu toe ooit gedronken heb. Het assortiment lekkernijen is voldoende. Helaas geen terras.
 • Cappuccino 9.5
Trudy uit Arnhem 8
Trudy
Lekkere cappuccino maar geen topper
 • Cappuccino 7.5
hayron 1
hayron
zonder enige twijfel vindt ik dit de lekkerste koffie zaak van Eindhoven.
vriendelijke personeel, en goede koffie.
wat wil je nog meer.
 • Cappuccino con Syrup 9.5
Davemaaan
Heerlijke koffie en zeer vriendelijke bediening!
 • Latte Macchiato 8.5
evachocola
Ik kom er voor de lekkere koffie of verse muntthee, maar nog het meest vanwege die heerlijke carrot-cake, die ik nog nergens zo lekker heb geproefd. Personeel is zeer vriendelijk, systeem qua bediening wel heel langzaam.
 • Lungo 9.0
due.caffe uit Son en Breugel 14
due.caffe
Zelfs in grote zaterdagdrukte goede koffie en persoonlijke bediening (best bijzonder voor een 'self-service' balie). Espresso Macchiato doet me denken aan de beste cortado aan de Catalaanse kust. Ristretto is eigenlijk espresso, maar dat is oké. Al zou een echte goede ristretto wel een prettige toevoeoging zijn binnen het assortiment, naast een espresso.
 • Espresso 8.5
 • Espresso Macchiato 9.0
naamzakelijk
cappucino best lekker, als je de tijd hebt want ik heb nog steeds niet door hoe deze zaak logistiek in elkaar zit. Het ziet er allemaal erg onlogisch uit en duurt daardoor laaaaang. Personeel staat persoonlijke verhalen tegen elkaar te vertellen waar klanten bij zijn. Toen ik een opmerking had over de carrot cake waarvan de topping mierzoet was, kreeg ik te horen dat dat nou eenmaal het recept was. Ik zou zeggen: leer van je klanten.....
 • Cappuccino 7.5
nr.1 5
nr.1
Afhankelijk van wie 'm bereidt goed of heel goed. Met grote regelmaat kom ik hier langs om een single, double of tripple "shot" te scoren. De bonen zijn van constante smaak/blend/kwaliteit, de hoeveelheid koffie in de piston is goed afgepast en met constante druk ge(s)tampt, de druk van de machine is voorzover ik kan beoordelen constant, waardoor de hoeveelheid koffie in de kop alijd redelijk hetzelfde is (voor een echte ristretto is de hoeveelheid in de kop eigenlijk te veel, waardoor men hier beter van een espresso zou kunnen spreken) en de smaak van de koffie ook redelijk constant is. De barista's zijn vrijwel allemaal open, vriendelijk, gezellig en vrijwel nooit humeurig. Verbetering van mijn beoordeling zou nog kunnen komen van de aanpassing van de blend en een (beter) onderscheid tussen ristretto en espresso.
 • Ristretto 8.5
Leenders
Heerlijke cappuccino, wij waren pas geleden nog in Italie en de cappuccino van coffelovers Selexyz is absoluut net zo lekker! Ik kom hier graag voor de koffie en de sfeer! Nu heb ik 1 vraag: welk apparaat gebruikt men hier?!
 • Cappuccino 9.5
J
J De Machine is een 3-groeps Mirage van Kees van der Westen
Bart
Bart Prachtige machine inderdaad!
lique uit Nuenen 1
lique
Vriendelijke bediening, super locatie en de lekkerste cappuccino van Eindhoven. Met name de coffeelovers cappuccino is super!!!
 • Cappuccino Scuro 9.5
Lieke 5
Lieke
Lekkere Cafe macchiato voor de verandering, normaal drink ik vaak cappuccino. Heerlijk fijn plekje om rustig te werken onder het genot van een BOLD. Coffee
 • Espresso Macchiato 7.5
Lieke 5
Lieke
Coffee was wederom heerlijk, Goed warm, mooi Cafe art (hartje) en een fijn plekje op de bank. Mis wel een fijne kussentje op de harde bank. Personeel vriendelijk.
 • Cappuccino 6.0
Lieke 5
Lieke
Foutje met het geven van een cijfer. Is dus een dikke 9
 • Cappuccino 9.5
due.caffe uit Son en Breugel 14
due.caffe
Sfeer is goed, prettig vertoeven zo tussen de boeken. Op zaterdag enthousiaste barista met leuk verhaal bij de verschillende koffies. Machiato met te veel melk. Ristretto op zich prima, helaas niet warm genoeg.
 • Ristretto 7.0
IreneJ 2
IreneJ
Lekkere macchiato met een volle smaak. Melk was romig. Ben hier vaker geweest en verhouding tussen melk en koffie hangt sterk af van barista.
 • Latte Macchiato 7.5
kimm 3
kimm
Bij coffeelovers is vooral de locatie erg leuk. De koffie is niet de beste die ik ooit gehad heb maar ook absoluut niet de slechtste. Prima plekje.
 • Latte Macchiato 6.0
novapeter uit Eindhoven 2
novapeter
Een van de betere koffie spots in Eindhoven, met mooie latte art op de cappuccino. Ik vraag altijd voor wat minder melk want anders staat die tot de rand bol en is die niet sterk genoeg. Zal volgende keer eens een cappuccino scuro proberen.
 • Cappuccino 8.5
Ron uit Eindhoven 5
Ron
Kom hier regelmatig, eigenlijk elke keer dat ik in de stad moet zijn om te "winkelen".

Mijn beoordeling is dan ook nu weer hoog, super koffie en goed op temperatuur en perfect schuim. De Focaccia's zijn ook van beste kwaliteit al worden ze niet helemaal vers bereid.

Op zaterdagen kan het wel nogal wat druk zijn, maar eigenlijk altijd wel een plekje te vinden.
 • Cappuccino Scuro 9.0
michielsen uit Eindhoven 2
michielsen
Woon in eindhoven, kom met enige regelmaat bij de coffeelovers, smaakt over t algemeen prima, melk mag iets romiger.Hebben geen espresso op de kaart maar alleen ristretto, deze is lekker pittig maar niet erg bijzonder. Een fijne met een constante en goede kwaliteit.
 • Cappuccino 7.8
 • Ristretto 7.5
AussieNicho
This place obviously depends a lot on the barista. Went there again the other day and it was a lot better. More full bodied flavour and consistency of the froth. Will continue going back as haven't much else worthwhile. Everywhere else seems to think that steamed milk magically appears out of a machine.
 • Cappuccino 8.0
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Een Latte Macchiato drink ik niet vaak, maar wederom was ook deze koffie te heet. Wat is dat toch altijd bij deze Coffeelovers. Gelukkig had ik de tijd (en wifi internet) dus kon de koffie rustig afkoelen. Zoals het bij goede koffie hoort, bleef ie goed op smaak. En ja, het was echt een lekkere Latte, maar door de temperatuur toch een zeven.
 • Latte Macchiato 7.0
eric2010
lekker van smaak, maar niet pittig genoeg voor een echte cappucco. Wel een van de betere in Eindhoven!
 • Cappuccino 6.5
leeuwenvis
Erg lekker! Helemaal goed ook zo in een boekenwinkel. Lekker rondsnuffelen en dan afsluiten bij coffeelovers. Dit gaan we vaker doen!
 • Latte Macchiato 8.5
Ron uit Eindhoven 5
Ron
De Coffeelovers Selexyz is de beste cappucino in Eindhoven.
Mooie latte-art, goed melkschuim, lekker sterk en perfecte temperatuur.

Het resultaat is uiteraard wel afhankelijk van de medewerker.
 • Cappuccino 9.3
Michiel uit Geldrop 8
Michiel
De Coffeelovers Cappuccino .. erg lekker, wel weer heet.
Aangezien er meerdere malen over gesproken is hier, ben ik toch wel nieuwsgierig geworden en heb de thermometer meegenomen ;-)
Een minuut na de bereiding had de koffie een temperatuur van 71 graden en het melkschuim was 52graden. Lijkt mij op zich keurig..
Zou de heet-beleving soms komen door de sterk voorverwarmde koppen??
Afijn, wacht een tweetal minuten en je hebt een verdraaid lekkere tas!
 • Cappuccino Scuro 8.5
Michiel uit Geldrop 8
Michiel
Een heerlijke Lungo gedronken!
Fris, kruidig, choco .. en vooral erg mooi in balans. Het is overigens niet de standaard melange waarmee ze deze lungo hebben gezet.
Deze staat als 'cup of excellence' op de kaart. Waarmee overigens niet een prijswinnende koffie bedoeld wordt (?)... maar een door de Barista bij kampioenschappen gebruikte melange. Desalniettemin, een erg lekkere kop! Zeker de moeite waard om het eens uit te proberen...
Deze kop werd overigens weer begeleid door de nodige (enthousiaste!) tekst en uitleg. Daar houd ik van!!
Ook de espresso die ik cadeau kreeg smaakte weer heerlijk..
 • Lungo 9.0
 • Espresso 8.5
David
David Geeft Coffeelovers zomaar espresso's weg?
Michiel
Michiel Ik maakte een praatje, bestelde nog een espressootje en hoefde niet te betalen. Van het huis! En dat is niet de eerste keer dat me dat daar overkomt :-)
Michiel
Michiel Moet daar wel bij zeggen dat ik dat steeds heb als de manager/opleider (lonneke?) daar als Barista aanwezig is.. Zij zet kwalitatief ook de betere koppen.
richard
richard Ow daar moeten we heen... gratis espresso's :)
ipot 3
ipot
De latte macchiato bij Coffeelovers is behalve ontzettend lekker, met liefde bereid. En dát proef je. Echt waar. Ook de coffeelovers cappuccino is goed; net wat sterker dan gewone cappucino

 • Latte Macchiato 9.0
Michiel uit Geldrop 8
Michiel
Erg lekkere kop, met veel zorg bereidt, en met een vriendelijke lach en toelichting geserveerd. De latte-art stond wel "op z'n kop"..
De temperatuur van zowel de koffie als de melk is erg hoog, en dat terwijl er in de menukaart wordt uitgelegd dat een cappuccino niet heet mag zijn... Na de afkoelperiode bleef er een lekkere kop over. Gelukkig geen verbrande bonen. Super gebak trouwens
 • Cappuccino 8.0
David uit Utrecht 27
David
Stevige donkere crema en een lekker pittige smaak zonder bittere toontjes. Voor 2 euro had er wel een glaasje water bij gemogen.
 • Espresso 7.5
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Ik dacht, laat me deze keer maar eens een Latte Macchiato bestellen, maar helaas was deze, zoals de vorige keer met m'n Cappuccino echt wéér te warm. De volgende keer ga ik toch echt eens vragen of ze dat nu niet in de gaten hebben. Natuurlijk was ie goed van smaak, maar ook het melkschuim wat vrij stijf. Jammer, ik had zo'n verwachtingen toen Coffeelovers naar Eindhoven kwam.
 • Latte Macchiato 6.5
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Klassieke coffeelovers cappuccino, met zorg bereidt. Alleen was deze echt te warm en het melkschuim wat stijf.
 • Cappuccino 6.5