Wat vind je van 't bakkie bij Coffeelab?

Coffeelab in Eindhoven

Stationsplein 17, 5611 AC Eindhoven website: www.facebook.com

Koffiebox van Koffietje.nl

4 Beoordelingen

geef je mening
Vosverhagen
Heerlijke espresso! Ik moet er een aantal koffiebars voor voorbij fietsen, maar dat is iedere keer weer de moeite waard! Een echte aanrader. De koffie is erg goed in balans.
  • Espresso 9.5
RikKonings
Heerlijke cappuccino die steeds met aandacht en veel liefde wordt bereid. Sinds de zomer van 2016 geniet ik bij Coffeelab van speciale koningscappuccino die wordt geserveerd metcaffeinevrije koffie, soyamelk of met cocosmelk. mmmme
  • Cappuccino 9.5
RikKonings
RikKonings terwijl ik bovenstaande reactie schrijf zoek ik waar ik m'n puntwaardering kan geven. zie ik na de enter dat er automatisch een 6 gegeven wordt. Daarmee geef ik deze koffiewaardering-site een 4 voor gebruiksvriendelijkheid.
Bart
Bart Hi Rik, vervelend dat de site niet goed werkte. Ik zie dat je inmiddels toch een flink cijfer hebt weten te geven.
joopstringer
Na wat aandringen toch een gewoon kopje gekregen ipv een kartonnen beker. Karton kan echt niet hoor !
  • Cappuccino 8.0
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Als paddenstoelen schieten ze uit de grond. De koffiespots in Eindhoven. Een aangename toevoeging is CoffeeLab. Qua interieur leuk, maar ook een beetje standaard (zoek maar eens op coffeebar op Pinterest).
Maar goed de koffie. Ik kon kiezen uit 2 soorten bonen. Douwe Egberts en CoffeeLab's eigen bonen. Helaas werd me niet duidelijk wat voor bonen (herkomst / branding) dat dan was. Ik ging voor de cappuccino (met uiteraard de huisboon). Absoluut een mooi staaltje latte-art, maar daar gaat het de die-hard koffiekenner natuurlijk niet om. Mijn koffie smaakte goed, absoluut, maar wel anders dan anders. Niet je standaard koffie. Wellicht kwam dat door mijn keuze koffieboon, maar dan had ik toch graag iets van de afkomst geweten (ik gok Afrikaans trouwens).
  • Cappuccino 8.5
Veldkamp
Veldkamp Beste Bart, dank voor je bezoek! Goede tip van je om de samenstelling van onze huisblend duidelijker aan te geven. We zijn nog 'under construction' ;)
Veldkamp
Veldkamp huisblend is overigens van DENF
Bart
Bart Leuk, wist niet dat we in Eindhoven nog een koffiebranderij hadden!