Even bijkomen bij La Mano Maestra

La Mano Maestra in Den Haag

Noordeinde 138b, Den Haag telefoon: (070) 363 31 20

Koffiebox van Koffietje.nl

5 Beoordelingen

geef je mening
bartista
Ik ben hier uit frustratie naar binnen gegaan. Eerder was ik aan de overkant geweest bij Lola Bikes&Coffee, en daar erbarmelijke espresso gedronken. Toen ik daar vertrok zag ik puur toevallig La Mano Meastra. Daar een espresso besteld, en wat een verademing. Heerlijk, precies de goede cremelaag, perfecte smaak en lekker heet.

Ik snap de recensies op deze site eerlijk gezegd niet. Deze tent hoort op 1 te staan (misschien gaat de score meer over het interieur, want dat kan wel een opknapbeurt gebruiken).

Hoe dan ook: topkoffie!
  • Espresso 9.5
AlexPato
Ik wilde een Flat White bestellen, hierop keek het personeel me met grote ogen aan. Daarna werd er op een onbeschofte manier geantwoord dan ik dan zelf maar even uit moest leggen wat het was, voordat ik ook maar mijn zin af kon maken. Daarna maar besloten om niets meer te bestellen, mijn vriendin wel en dit werk haar nog even fijntjes verteld en beklaagd. Mooie service dus, daar komen we nooit meer terug!
  • Cappuccino 1.0
koffiegek2.0
Met hoge verwachtingen naar binnen gelopen gister, aangezien ze volgens het ad vorig jaar de beste waren.
Bij binnenkomst schrok ik van de puinhoop in de zaak. We zijn gaan zitten aan ouderwertse ikea achtige meubelen, en wachtten een tijdje.

Na wat gewacht te hebben stond ik op om aan de bar te bestellen en werd er gezegd dat er wel bediend zou worden. Al het personeel loopt in eigen, naar mijn idee onverzorgde kleding rond. jammer!

Twee espresso machiato besteld en die waren helaas ook niet wat ik had gedacht! te waterig en daardoor geen lekkere afsluiting van ons dagje den haag.
Je kan beter naar bijClarence gaan!


  • Espresso Macchiato 5.5
Vegas Resident
Deze recensie is niet actueel, maar nadat ik gisteren een 9 gaf voor een espresso in Tilburg bedacht ik mij of ik weleens een 9,5 had gedronken in Nederland.

Een paar jaar geleden kwam ik vaak in den Haag. Op advies van een Hagenees ben ik hier terecht gekomen. Tijdens elk bezoek aan den Haag probeerde ik een andere koffie soort van The Golden Coffee Box in deze leuke zaak aan het Noordeinde. De barista (Alfred Mojet de Koe) heeft tijdens elk bezoek een perfecte espresso gemaakt. Als ik cijfers zou moeten geven dan zouden deze tussen de 8 en 9 inzitten.

Tijdens een van de bezoeken heb ik gekozen voor de Jamaica Blue Mountain bonen. Hier heb ik een espresso besteld en tijdens een ander bezoek een ristretto. Ik drink zelden ristretto maar bij deze bonen vond ik dit lekkerder dan een espresso, de chocolade nasmaak proef je nog intenser. Toen ik een half uur later door de winkel straat liep proefde ik dit nog. Deze ristretto krijgt van mij een 9,5.

Ook heb ik in deze zaak de veel besproken Kopi Luwak bonen geprobeerd. Sommige liefhebbers zeggen dat deze koffie beter tot zijn recht komt als filter koffie. Ik heb er echter voor gekozen om een espresso te bestellen. Het was wederom een perfecte espresso. Alleen vind ik de prijs niet in verhouding staan met het product. Dat is natuurlijk vaak met luxe producten. Je krijgt 10% meer kwaliteit voor 400% van de gemiddelde prijs. Dit is dat met champagne en kaviaar ook het geval. Het heeft gewoon met vraag en aanbod te maken. Deze espresso krijgt van mij wel een 9,5 omdat er gewoon niks aan te verbeteren valt. Ondanks dat ik 15 euro voor een espresso veel geld vind. Persoonlijk zal ik tijdens een volgend bezoek eerder kiezen voor de Jamaica Blue Mountain of een van de andere lekkere bonen van de The Golden Coffee Box.

Het minpunt van La Mano Meastra is de bediening. Ze hebben totaal geen overzicht en je krijgt het gevoel dat je onzichtbaar bent. Als ze dan eenmaal na 10 a 15 min je bestelling op komen nemen dan ontbreekt het ze aan interesse voor het product wat ze verkopen.

Let wel, het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik hier ben geweest. Ik hoop voor een gepassioneerde barista als Alfred Mojet de Koe dat hij inmiddels medewerkers heeft gevonden met liefde voor het vak wat ze uitoefenen.
  • Espresso 9.5
  • Ristretto 9.5
Daan 4
Daan
Heerlijk koffie van Boot Koffie. Hierdoor ook veel keus om uit te proberen. De espresso wordt hier gemaakt zoals het hoort, iets dat zeldzaam is. Wel heeft de bediening en de zaak een wat rommelige indruk.
  • Espresso Macchiato 8.0
  • Espresso 8.0