Wat vind je van 't bakkie bij De kleine koffiebranderij?

De kleine koffiebranderij in Den Haag

Prins Hendrikstraat 47, 2518 HJ Den Haag telefoon: 070 - 345 66 07 website: www.dekleinekoffiebranderij.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

10 Beoordelingen

geef je mening
KoffieM uit Den haag 4
KoffieM
Ik was benieuwd naar de smaken. Heb daarom speciaal een lungo/ genomen. De smaken van de bonen (Peru en Brazilië) hadden aparte smaken.
Het meisje van de bediening wist zelf weinig over de koffie. Omdat voor de bereiding van de andere smaak de bonen verwisseld moesten worden duurde het wat langer. Tot twee maal werd hoer excuses aangeboden hoewel het niet erg veel langer duurde.

Aparte koffie in een leuk tentje.
 • Americano 7.5
Jdwroe 4
Jdwroe
Lekkere koffie en goed geadviseerd over welke koffie. Ook bonen meegenomen en erg lekkere koffie gedronken. De eigenares zoekt de plantages uit en werkt met de plantages. Erg vriendelijk en goede achtergrond over de bonen en het proces.
 • Latte Macchiato 9.0
SanneS 15
SanneS
Werd erg slecht geadviseerd over bonen en espresso was heel erg zuur. Was misschien nog te verbloemen geweest in een cappuccino, maar na zien van de voorgaande klant zijn cappuccino had ik daar al niet zo'n zin in.
 • Espresso 3.5
lee uit Leiden 4
lee
afijn, deze koffiebranderij stond al weken op de eerste plaats, dus ik vond het tijd om eens te gaan proeven. Jemig zeg, zijn ze geen goede koffie gewend in Den Haag ofzo. Als hier de beste koffie geserveerd wordt is het een zielige bedoening in Den Haag. De espresso vond ik veel te bitter. Nog erger dan DE roodmerk. Bah!
 • Espresso 3.5
henk
henk Fijn om een berichtje van de concurrent te lezen!
henk 5
henk
Vandaag naast mijn standaard Malabar Cappuccino een Cuba Espresso gedronken. Er werd mij aangeboden de koffie in een lichte en donkere roast te proeven. Echt geweldig de nuance van deze koffie die door de eigenaresse zelf in Cuba is uitgezocht. Elk kopje koffie hier is verwennerij!
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso 9.5
Sabbie 3
Sabbie
Vandaag weer genoten van een heerlijke kop Malabar koffie. Ben zette een perfecte Latte Macchiato, van genoten schuilend voor de hagel/sneeuw. Ook een zak Blend 01 gekocht om sochtens goed wakker te worden ;)
 • Latte Macchiato 9.5
henk 5
henk
Genoten van een top Cappuccino! Mooie zuivere romige smaak van de Malabar boon, goed compact schuim en een perfect balans van koffie en melk/schuim. By far beste Cappu van DH
 • Cappuccino 9.0
marian 4
marian
koffie is assig, bitter, vies. wel mooie zaak, maar heel jammer van de koffie en het stugge personeel. Arrogant
 • Espresso 4.5
henk 5
henk
Ik kom hier regelmatig om bonen te kopen maar ook voor de beste koffie die ik in Nederland heb gedronken! Hier wordt ambachtelijk gewerkt met een passie voor kwaliteit. Echt een topzaak!
 • Cappuccino 9.5
Daan 4
Daan
Heerlijke gebalanceerde en verassende koffie. De eigenaresse heeft echt passie voor koffie en helpt je heel goed bij het vinden van een koffie die naar jou smaak is. De koffie wordt in de winkel gebrand, verkocht en je kan er ook gewoon een kopje drinken.
 • Espresso 9.5