Wat vind je van 't bakkie bij Bar Bistro De Twee Heeren?

Bar Bistro De Twee Heeren in Den Haag

Oudemolstraat 6, 2513 BB Den Haag telefoon: 070 - 33 111 79 website: www.barbistrodetweeheeren.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
KoffieM uit Den haag 4
KoffieM
Ze hebben hier bocca koffie. Bocca os altijd lekker. De melk was alleen heel waterig. Voor een vertrouwde bocca koffie zijn er vele andere gelegenheden in den haag die deze beter serveren.
Voor alleen een koffie kom ik hier niet terug.
  • Cappuccino 5.0
MarksBet
De bonen zijn (als ik me niet vergis) een gusto blend van het merk Bocca. Mijn cappuccino bereikte de tafel, de temperatuur was goed (niet te heet) het schuim was net iets te dik met iets te grove bubbel. De cappuccino smaakte niet naar verse volle melk waar baristas alom van weten dat het gebruikt dient te worden voor op espresso gebasseerde dranken. Ik kom wel terug om de espresso te proeven...
  • Cappuccino 7.0
PPuck 5
PPuck
Koffie is in veel restaurants een ondergeschoven kindje. Het is een product dat neer wordt gezet in de trant van "oh ja we moeten ook nog koffie hebben". Dat is bij De Twee Heeren zeker niet het geval. Niet slap of verbrand, zoals zo vaak gebeurt. Iedere keer weer weert het kundige en uiterst vriendelijke personeel mij te verbazen met Eem van de lekkerste koffies die er bestaan. Espresso is verrukkelijk maar wacht maar toch je ergens melk in neemt het schuim is werkelijk subliem.
  • Cappuccino 9.5
  • Cappuccino Scuro 9.5