Wat brouwt Creme coffee & pastry ervan?

Creme coffee & pastry in Den Bosch

Snellestraat 47, 5211 em Den Bosch telefoon: 0031(0)73 7370242 website: Www.cremecoffeeandpastry.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

10 Beoordelingen

geef je mening
Metsannie
Leuke plek om lekker op je gemakje te zitten. Aan de koffie wordt veel aandacht besteed en dat proef je zeker terug.
 • Americano 7.5
MarieS 4
MarieS
Creme is een heel leuk koffietentje waar ze echt hun best doen om goede koffies te zetten. Ik heb hier een paar keer koffie gedronken, maar cappuccino of andere koffies met melk bestel ik liever niet meer. Bij Creme gebruiken ze houdbare melk en dat beïnvloedt echt de smaak. Dit is in Den Bosch een veelvoorkomend euvel.
Er is mij eens door een café eigenaar verteld dat dat te maken heeft met logistiek, het zou te lastig en te duur zijn om elke dag pakken verse melk de binnenstad in te krijgen. Maar dat kan ik me haast niet voorstellen anno 2016. Bij Robbies, Vlaamsch Broodhuys en Mieters gebruiken ze wel verse melk, dus het is echt niet onmogelijk in Den Bosch!
 • Cappuccino 7.0
sluiter uit Zoelen 34
sluiter
mooie tent met heerlijke koffie. 1 nadeel: je moet wel lang wachten voor je geholpen wordt...
 • Cappuccino 8.0
Jircha 1
Jircha
Bij Creme in Den Bosch fantastische cappuccino gedronken. Lekker romig en zelfs zonder suiker super lekker.
 • Cappuccino 9.0
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Leuke gezellige koffiespot in Den Bosch. De cappuccino was ook gewoon goed. Als ie over zo smaakt, dan hebben we weinig aan te merken.
 • Cappuccino 8.0
Stillmovement
Heerlijk stulpje in het centrum van Den Bosch. Goede sfeer, lekkere muziek, gratis wifi, geweldige bediening, persoonlijk, relaxed en gewoonweg verdraaid goede koffie. Aanrader naast de koffie: probeer ook zeker de smoothies, cheese cake en carrot cake! Crème is een absolute aanwinst voor Den Bosch en zeker de moeite waard om langs te gaan na een dag shoppen.
 • Cappuccino 9.0
Chef 1
Chef
Espresso, een van de vele "koffies" die ik hier gedronken heb. Ongelooflijk hoeveel verschil er in koffie en uitstekende koffie bij crème kan zitten. Buiten de hoogstaande kwaliteit van koffie wil ik (als kok) complimenten maken over de huis gemaakte pastry, met name de orginele gerechtjes. Ambachtelijk, smaakvol en vers bereid. Een aanwinst voor Den Bosch. Swingend concept in de binnenstad!
 • Espresso 9.5
Markvdbogaart
Perfecte latte macchiato! Heel mooi microschuim, perfecte in drie lagen! Temperatuur was goed. Espresso wordt aan tafel over de melk uitgeschonken, heel professioneel!
Espresso had een mooie tijgervelletje en had een goede balans tussen bitter en zuur. Had zelfs een tikkeltje zoet! Kopje goed warm en het glaasje water ontbrak niet!
Als ik in Den Bosch koffie wil drinken doe ik het hier! Goed bezig Creme!
 • Espresso 9.5
 • Latte Macchiato 9.5
Koffiepress
Heerlijke koffie en goede service! Perfect schuim en lekker zelfgemaakt gebak
 • Cappuccino 9.5
 • Latte Macchiato 9.5
Buter 1
Buter
Nieuw trendy koffiebar met eigengemaakt gebak. Perfecte smaak en mooi schuim op mijn cappuccino.
 • Cappuccino 9.0
Vera V
Vera V niet geheel objectief misschien? ;)
Cremecoffee
Cremecoffee Haha, dat lijkt inderdaad zo Vera! We waren het in ieder geval niet zelf, maar misschien een enthousiast familielid? We zijn in ieder geval heel erg blij met de prachtige cijfers en feedback. Super bedankt!!