Wat brouwt Doppio Espresso ervan?

Doppio Espresso in Breda

Grote Markt 18, 4811 XR Breda telefoon: 076-5222407 website: www.doppio-espresso.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

3 Beoordelingen

geef je mening
B@rry uit Oosterhout 2
B@rry
Prima plekje voor een goede 'koffie met uitzicht'. Het personeel was vriendelijk en vakkundig. De, soms bekende, lunchgerechten waren dik in orde en hadden veelal een leuke variatie en daarmee waren ze toch weer bijzonder. Belangrijkste punt: de espresso's en cappuccino's waren lekker en goed. Goed plekje als je het mij zou vragen.
  • Cappuccino 8.0
  • Espresso Macchiato 8.5
evanvooren
Matig. Helaas was de cap. lauw en het personeel lijkt onbedreven in het maken van een goede koffie. De locatie is top op de grote markt maar voor mij iets te ruim opgezet.
  • Cappuccino 6.0
Guido 1
Guido
Doppio Breda is nog niet zo lang open, maar er worden uitstekende koffiespecialiteiten gemaakt. Bijvoorbeeld de Cortado of de ijskoffie zijn ook aanraders. De bediening is vriendelijk, maar soms is enig geduld nodig op het terras, dat trouwens een mooi zicht op de Grote Markt biedt. Broodjes e.d. en zoetigheden zijn goed, mijn favoriet in de laatste categorie is de Cappuccino Muffin (groot en erg lekker!). Veel producten worden met de blik op "duurzaamheid" en "fairtrade" geproduceerd, toch ook een pluspunt.
  • Cappuccino 8.5