Wat brouwt Doppio ervan?
Koffiebox van Koffietje.nl

6 Beoordelingen

geef je mening
LaVieEstBelle
Paar jaar geleden hier ook geweest en slechte beoordeling gegeven op DeBesteKoffieVan, niet zo zeer vanwege slechte koffie, maar wegens onprofessionele houding personeel. Wil nu ook de moeite nemen om een goede review te plaatsen hier, aangezien ik deze keer een hele prettige ervaring had en niets te klagen had. Werd vriendelijk en professioneel geholpen en de cappuccino was heerlijk. Pittige espresso en romig zacht micro melkschuim, mooi in balans met elkaar.
  • Cappuccino 9.0
jocelynnx
Geweldig lekkere koffie! Erg vriendelijk personeel. Ook lekkere lunch!
  • Cappuccino con Syrup 9.5
LaVieEstBelle
Oke, op zich niks mis met de cappuccino - afgezien van het feit dat hij behoorlijk aan de prijs is. Van waar dan toch mijn slechte beoordeling? De onprofessionele houding van het personeel. Heb me enorm geërgerd aan hoe de manager (?) de jongedame die er klaarblijkelijk nog maar net werkte en nog veel moest leren, verbaal zo zat af te kraken over het werk dat ze deed. Te horen voor alle klanten. Prima dat je feedback geeft, maar de manier waarop je dat doet maakt wel verschil. Het lijkt me dat je iemand in zijn waarde wilt laten en dat je zulke dingen achter de schermen bespreekt, niet waar je klanten bij zitten. Voor mij echt een afknapper.
  • Cappuccino 3.5
Yfke 2
Yfke
Heerlijke capppuccino !!! Vriendelijk personeel Totaal geen opdringerige sfeer. Zeker de moeite waard om terug te komen.
  • Cappuccino 9.5
Douwe Egberts
Goede koffie, maar naar mijn idee wel overpriced. Locatie niet heel bijzonder midden in winkelstraat en in combinatie met een boekhandel.
  • Latte Macchiato 8.0
Tollner
Cappuccino is werkelijk hemels!
  • Cappuccino 9.0