Wat een koffie bij CaffePranzo!

CaffePranzo in Assen

Ceresplein 118, 9401 ZG Assen telefoon: 0592-301462 website: Www.caffepranzo.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

9 Beoordelingen

geef je mening
Vanuit-Utrecht
Niet heel veel koffietenten in Assen, maar deze mag er zijn. Ook voor een lekkere lunch. De koffie is prima, beetje sterk of donker geroosterd. De melkschuim is niet heel vast, maar oké. De melk is helaas geen verse melk, maar houdbare ...
 • Cappuccino 7.0
 • Espresso Macchiato 7.5
Bibi Nederland
We gaan toch regelmatig ergens koffie drinken. Koffie, althans cappuccino. Daar zit toch nogal eens verschil in hoor. Dit weekend waren we toch maar weer eens blij verrast. In Assen aangekomen op zoek naar het Drenths museum, hadden we toch eerst zin in een cappuccinootje. Uit de parkeergarage kwamen we gelijk aan bij CaffePranzo. Nog even getwijfeld of we niet eerst wat verder zouden kijken maar toch gelijk maar naar binnen. Lekker warm en de ingang was inmiddels sneeuw vrij. Tja de eerste sneeuwval in Nederland. We werden gezellig begroet en ik kreeg door de heerlijk appeltaart geur ook gelijk zin in een puntje appeltaart. Zo gezegd, zo gedaan. Appeltaart met pecan noten en warme vanille saus en dus een heerlijke grote Cappuccino. En dan krijg je ook wat. Ik werd helemaal blij van de appeltaart maar de cappuccino was echt top! De dag kon niet beter beginnen. Wat een sfeervolle h locatie. Vriendelijk personeel. Het bezoek aan het museum was ook heel leuk. Al met al een superleuke dag in Assen. Volgende keer komen we terug. Dan gaan we ook lunchen want dat wat we op de kaart zagen staan vonden we ook allemaal erg lekker.
 • Cappuccino 9.5
 • Lungo 9.5
LaVieEstBelle
Gekozen voor de Caramel Macchiato. Beviel prima, al was dat natuurlijk vooral te wijten aan de heerlijk stroperige zoet-zoutige caramelsiroop. Melkschuim kon beter, maar verder niks te klagen. Leuke tent. Goede appeltaart.
 • Latte Macchiato 7.0
Rob_Keijzers uit Assen 1
Rob_Keijzers
De beste koffie/espresso word niet langer gedronken in de gewone horeca, maar in één van de vele koffiebars met een gepassioneerde barista, en gepassioneerd personeel. Goed nieuws voor koffieliefhebbers in Assen, want Caffe Pranzo is zo'n aanwinst in Assen die het verdienen om een keer genoemd te worden. Zowel de koffie als de espresso zijn van een uitstekende kwaliteit, goed op temperatuur en met een mooi crème laagje. Naast de koffie een heerlijk amarettie koekje uit eigen keuken, die geserveerd word door een vriendelijke dame. Wie wil kan vandaag de dag buitenshuis op talrijke plaatsen een goede kop koffie krijgen. Maar wil je een keer wat anders ga dan daarvoor wel naar een van de gespecialiseerde koffiebar.... ben je in Assen stap dan zeker eens binnen bij Caffe Pranzo en laat je verwennen. Naast de heerlijke koffie ook een mooie menukaart waar de Italiaanse bol met tomatenpesto, parmaham, parmezaanse kaas en pijnboompitten wel mijn favoriet is. Ik weet zeker dat je terug gaat komen....
 • Espresso 9.5
laporta
Mooie zaak en vriendelijke mensen.
De cappuccino vond ik niet zo sterk. De latte hierdoor ook wat te melkerig. Wat zeker ik dat ik zeker een keer met m'n vrouw hier fa terugkomen. Succes met jullie mooie zaak!
 • Cappuccino 6.5
 • Latte Macchiato 6.0
Karel 1
Karel
Dit zul je bij ons in Amsterdam echt niet meemaken, helaas erg jammer. Heb je een leuke koffiezaak met een goede uitstraling maar dan smaakt de koffie gewoon niet. Personeel was ok, maar het leek alsof er chloorwater werft gebruikt de espresso van mijn vrouw ging nog wel maar mijn cappuccino was om te huilen.
 • Cappuccino 6.0
 • Espresso 7.0
Liek2703
De Latte Macchiato van Caffe Pranzo is er echt eentje die je niet mag missen. En vraag dan om de grote versie! Dat is genieten.....
 • Latte Macchiato 9.5
TaartArtNederland
Zodra je binnenkomt wordt je hartelijk en vriendelijk welkom geheten en voel je de warmte die de rest van de zaak uitstraalt.
Ook al is het wederom erg druk tot zeer druk, het doet de vriendelijkheid en vakbekwaamheid geen enkele afbreuk.
De Latte Macchiato als ook de Cappuccino van mijn vrouw is zoals het hoort.
Goed op temperatuur, krachtige schuimkraag waar een lepeltje op kan rusten.
Geen 13 in een dozijn koekje naast het kopje maar amarettie koekjes, vers, krokant en smaakvol.
Ook een enorm plus punt is dat hier gewerkt wordt met twee verschillende koffie molens en met eigen gebranden bonen die je verder in de meest weide omgeving niet tegen komt, dus zorgt voor de unieke smaak.
Dit alles drink je als je geluk hebt in meer dan ontspannende relax stoelen.
Ook de versgebakken appeltaart en muffin zijn uit eigen keuken, en dat proef je.
Dus ben je in Assen en je wil even een rust moment en tegelijk genieten, dan is dit het adres.
 • Cappuccino 9.5
 • Latte Macchiato 9.5
Koffieleutje
Lekkere koffie. Goede smaak. Niet bitter! Mooie sfeer, gezellige uitstraling en super klantvriendelijk personeel.
 • Cappuccino 9.0