Wat een koffie bij WAAR Smaaklokaal!

WAAR Smaaklokaal in Apeldoorn

Oranjerie 153, 7311 WG Apeldoorn telefoon: 055 303 4305 website: www.facebook.com

Koffiebox van Koffietje.nl

7 Beoordelingen

geef je mening
tvheukel
Gewoon goed, niet super speciaal, focus ligt niet op de koffie en dat is niet erg , maar daarom voor mij geen hoge “beste koffie” waardering .
  • Espresso 6.0
mireillee
Samen met mijn man stuitte we per toeval op dit erg leuke koffietentje. We waren namelijk op zoek naar een cadeautje en ik hoorde via via dat ik bij WAAR zeker zou slagen (en dit is uiteindelijk ook gelukt!). Wat wij vooral erg ‘handig’ vonden, is dat ik lekker kon rond snuffelen terwijl mijn man een kopje koffie kon drinken en rustig een krantje kon lezen. Omdat zijn koffie zo goed was, heb ik een cappuccino besteld en hij nog een koffie. Ook zagen we een assortiment van heerlijke taartjes. En konden we het niet laten om ook daar wat van te proeven. De bediening was erg vriendelijk en heeft alle verschillende gebakjes uitgelegd en tevens ook verteld dat ze biologisch en zonder geraffineerde suikers gemaakt waren. Net zoals de lifestyle producten die ze verkopen, zijn ook het eten en drinken duurzaam bereid. Kortom heerlijke koffie + gebakjes en ik kan er winkelen, zeker een aanrader voor iedereen!
  • Cappuccino 9.5
  • Americano 9.5
Lesley 1
Lesley
Wetende dat ik uit de koffiehoofdstad kom (ROTTERDAM) kwamen mijn vriendin en ik toevallig bij WAAR terecht voor een kopje koffie. Het concept was ons niet bekend, maar het leek ons leuk hier een kopje koffie te drinken. Het personeel was zeer vriendelijke en service gericht en wij voelden ons direct welkom. De Espresso die ik had besteld smaakte voortreffelijk (goede afstelling van de machine met een exacte hoeveelheid aan doorloop van het water die de koffie goed doet smaken) en hierbij werd ons een chocoladekokostraat aangeraden, die verassend genoeg niet al te zwaar op de maag was en precies wat wij nodig hadden na onze wandeling door de binnenstad. De combinatie was perfect en hierbij dank voor het attente en bekwame personeel.
  • Espresso 9.5
Krispat
Heerlijke koffie met een mooie smaak! Havermelk ipv gewone melk, top!
  • Cappuccino 9.0
Reiman 1
Reiman
Heerlijk koffie uit een Vibiemme-machine goede sterkte en mooi schuim, aandacht voor het product en super spontane bediening. Ook de verantwoorde gebakjes vielen goed in de smaak, erg leuk met hele peer en rode biet als ingredienten. Wij komen hier zeker terug!
  • Cappuccino 9.5
  • Espresso Macchiato 9.5
vandoorn
Heerlijke koffie en ook de verantwoorde taartjes zijn een absolute aanrader! Alleen daarom al, zou ik nooit meer ergens anders in Apeldoorn koffie drinken. De sfeer is erg ongedwongen en de bediening is vriendelijk en behulpzaam.
  • Cappuccino 9.5
LauraWesterveld
LauraWesterveld Zin in een cappuchino en als ik er een bestel vraagt de gastvrouw of ik dat graag met havermelk wil. Ik had daar nog nooit van gehoord en het blijkt een gezondere variant te zijn. Jahoor, havermelk is prima! Ik hoefde niet lang te wachten en de cappucino was goed warm zodat ik er rustig van kon genieten! De gastvrouw had ook gevraagd of ik wat zoetigs erbij wilde. Ik bestelde iets met peer. Wat was dat gebakje verrassend lekker! Extra lekker als je weet dat het met eerlijke, verantwoorde ingredienten is gemaakt zonder geraffineerde suikers om maar wat te noemen. De volgende keer vind ik hopelijk weer iets leuks in de winkel en neem ik zeker weer een kopje koffie!
Thony 1
Thony
bij Waar Apeldoorn heerlijke koffie gedronken. Ik ben allergisch voor koemelk dus kreeg ik cappucino met Havermelk, heerlijk. Als ik mijn lepel op het schuim leg, dan zakt het er niet in, dan heb je een goede :) Daarnaast had ik een heerlijke muffin van Dadel, rode biet en banaan, heel lekker van smaak, zonder toegevoegde suikers en het zag er heel leuk uit. Daarna nog even gesnuffeld in de winkel met veels te leuke verantwoorde spullen, niet met lege handen naar huis gegaan! WAAR is een toevoeging in Apeldoorn, een winkel met fijn personeel, geweldige cadeaus voor jong en oud en daarnaast nu ook heerlijke koffie (en taartjes). Ik kom hier zeker terug.
  • Cappuccino 9.5