Wat brouwt White Label Coffee ervan?

White Label Coffee in Amsterdam

Jan Evertsenstraat 136, 1056 EK Amsterdam telefoon: 020 737 1359 website: whitelabelcoffee.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

4 Beoordelingen

geef je mening
Hicham01
Ook ben ik van mening dat White Label in de top categorie behoort van specialty koffie zaken. Ze krijgen een 9 van mij. Ze branden de koffie zelf, en het leuke van White Label is dat koffie kan verschillen per week! Guys weten wel wat koffie is!
  • Americano 9.0
macfranca uit Amsterdam 12
macfranca
Ik heb gemengde gevoelens over deze tent. Ik ben er een paar keer geweest en de koffie verschilt echt per barista. Soms is de koffie en/of de melk verbrand waardoor de cappuccino niet smaakt en de andere keer is hij perfect. Het had makkelijk een 8 kunnen zijn, maar de ene keer een goede en de andere keer een slechte cappuccino werkt niet voor mij.
  • Cappuccino 5.5
Bart uit Eindhoven 87
Bart
Vrienden namen me gisteren mee naar deze koffiebar en wat een leuke tent is dat. Achterin de zaak wordt de koffie gebrandt en voorin kun je zitten / hangen.
Mijn cappuccino was erg goed van smaak, gewoon écht heel lekker. Wellicht was het opschuimen van de melk niet helemaal goed gegaan, want de koffie oogde niet goed en de structuur van de melk was niet zoals ik 't graag zie / proef. Maar qua smaak absoluut een aanrader.
  • Cappuccino 8.5
jornt 4
jornt
Objectiviteit is soms ver te zoeken op deze site. En dat is jammer want White Label Coffee verdiend een plaats in, ten minste, de top 10 van Amsterdam. Branden zelf de mooiste melanges en hebben echte passie voor koffie. Dikke aanrader!
  • Filterkoffie 9.5
  • Espresso 9.5