Even bijkomen bij Vinnies Deli

Vinnies Deli in Amsterdam

Haarlemmerstraat 46HS, 1013 ES Amsterdam telefoon: 020-7713086 website: www.vinniesdeli.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

12 Beoordelingen

geef je mening
Vlieg 6
Vlieg
Flauwe smakeloze bak. Zonde van tijd en geld.
 • Espresso 6.0
macfranca uit Amsterdam 12
macfranca
Ideale plek voor een lekkere lunch. De cappuccino was top. Zeker voor herhaling vatbaar
 • Cappuccino 8.0
Vegas Resident
Ik kom regelmatig in de Haarlemmerstraat. Meestal rijd ik er haastig door heen maar door de positieve berichten op deze site besloot ik mijn auto eens aan de kant te zetten voor koffie en een snelle lunch.

Als eerste heb ik een Flat White besteld. Aangezien deze niet in de lijst staat heb ik een Cuppucccino Scuro aangeklikt voor het cijfer.
Dit is met kop en schouders de beste Flat White die ik ooit heb gedronken. Perfecte verhouding tussen koffie en melk. Het micro-foam was zoals het hoort te zijn, kleine bubbels, glanzend en niet te heet. Wat mij vooral verbaasde was dat deze Flat White zoeter smaakte dan bij andere zaken die dezelfde bonen ( Bocca Coffee Roasters, Gusto Blend) gebruiken.

Ik heb ook een espresso gedronken. Deze vond ik niet zo goed als de Flat White en de ristretto. De barista die ook de andere koffie's heeft gemaakt heeft ook deze espresso gemaakt. Het zal ook niet aan de La Marzocco machine gelegen hebben, waaraan het dan wel aan heeft gelegen weet ik niet. Ik zal bij een volgend bezoek wederom een espresso bestellen om deze vervolgens een cijfer te geven.

Als afsluiter heb ik een ristretto gedronken. Deze smaakte super!
Echter kan ik niet zeggen dat het de beste ristretto is die ik in Nederland heb gedronken. Als ik een nauwkeuriger cijfer zou kunnen geven dan zou ik een cijfer geven tussen de 9 en de 9,5 .

Ik heb ook in deze zaak gegeten en ook hierin blinken ze uit. De gepocheerde eieren waren perfect en ook de citroen taart was uit de kunst. De prijzen zijn laag tot verhouding van de kwaliteit, 2 euro voor een espresso in het centrum van Amsterdam. Ik was aangenaam verast!

Tot slot kan ik zeggen dat de vintage inrichting niet echt mijn smaak is en vind ik dat het personeel het iets te serieus neemt met het creëren van een huiskamer sfeer.

Toen ik de rekening vroeg kreeg ik te horen dat er in principe alleen met pin betaald kon worden. Ik pin nooit en had ook geen pas bij me. Gelukkig accepteerde ze mijn mijn contante betaling toen ik aangaf gepast te betalen. Voor mij is dit echter geen rede om de zaak links te laten liggen. Alleen vind ik het vreemd en niet echt service gericht.
 • Cappuccino Scuro 9.5
 • Ristretto 9.0
CelineB uit Amsterdam 1
CelineB
latte met soya is zooooo lekker hier. Ken veel goede koffietentjes in amsterdam en dit is de winnaar!!
 • Latte Macchiato 9.5
Marcel uit Broek in waterland 12
Marcel
schuim van de cappuccino is goed, echter te slappe koffie, licht waterig. proef nauwelijks een boon. bediening is goed, vriendelijke lui.
 • Cappuccino 7.0
Hengel 1
Hengel
hoe lekker een koffie kan zijn ervaarde ik bij toeval na een broodje bij Vinnies. Sinds dien Bocca bonen ook thuis in mijn maler! bediening is lekker ontspannen, smaakvol interieur en een biologische kerstboom! BAM!
 • Americano 9.5
michaela
Een grote kop, heerlijke koffie en bovendien een relaxte, vriendelijke sfeer. Prima bediening!
 • Cappuccino 9.5
Eline 1
Eline
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso 9.5
Joseph 1
Joseph
Een perfect espresso, op de juiste temperatuur, pittig en tegelijk zacht romig, niet die scherpe smaak die je zo vaak bij espresso hebt (ik houd daar niet van).
Bediening is prima: met persoonlijke aandacht, snel en op een niet-overdreven manier vriendelijk! En de sfeer is heerlijk ontspannen. Een aanrader!
 • Espresso 9.5
Jaspers
Echt met afstand de beste koffie van Amsterdam, Bocca bonen, top machine en echt goed opgeleide barista's, vakmanschap.
 • Cappuccino 9.5
 • Espresso 9.5
JeedeCee
Heerlijke espresso, gemaakt van Bocca bonen.
Bijzonder vriendelijke en vlotte bediening.
 • Espresso 9.5
JJ 1
JJ
Vriendelijk en professioneel, enorm gezellige huiskamer inrichting en zeer goede koffie van Bocca. De Gusto Blend, 100% Arabica en biologisch.
 • Cappuccino 9.5
 • Latte Macchiato 9.5