Wat vind je van 't bakkie bij Trakteren Koffie & Thee?

Trakteren Koffie & Thee in Amsterdam

Jan Pieter Heijestraat 119A, Amsterdam

Koffiebox van Koffietje.nl

10 Beoordelingen

geef je mening
co 6
co
Gewoon goede cappuccino en wat wel prettig is, is dat de kwaliteit hier altijd hetzelfde is.
 • Cappuccino 7.5
Hicham01
Ik ben een vaste bezoeker van deze specialty coffee-zaak. Dat heeft een aantal redenen. De jongens van trakteren kan ik classificeren als koffie kenners, met inhoudelijke kennis van origine, smaak, en zet-techniek. Vooral de combinatie van deze facetten kun je naar mijn mening tot de "league van goede koffie-zaken" behoren. Ik bezoek ook zaken andere specialty koffie zaken in Amsterdam, zoals White-Label en onlangs gesloten Head-first. Voor mij horen deze koffie-zaken ook tot deze categorie. Dankzij deze koffie-zaken heb ik koffie leren drinken, en begrepen wat het verschil is tussen Illy koffie en specialty koffie. Begonnen bij het drinken van een cappucino en drink nu niet anders dan Americano en Espresso.

De andere reden waarom ik bij Trakteren kom, is omdat ze gewoon leuke gasten/barista's zijn met ook een goede sneakersmaak. Naast het feit dat Edward goed koffie kan zetten, vraag ook naar zijn hip-hop smaak. En voor een goede voetbal-analyse kun je het beste Erik aanspreken.

Leuke andere tip: probeer de cheesecake!
 • Espresso 9.5
 • Americano 9.5
Annascott
Heerlijke espresso (en andere drankjes, thee, chocolademelk, chai, etc., ook trouwens!!). Vol van smaak, fruitig, zuur, vol, licht, donker en veel body, voor ieder wat wils. Veel over koffie geleerd van Erik & Edward die altijd bereid zijn voor extra uitleg en je iets te leren.
Mijn favoriete spot voor koffie, thee & chocolade (heel veel soorten, puur en rauw inclusief! Hmmmm)!!!
Waarom kan ik geen 10 geven?!?!?!?!?!?!?!?!
 • Ristretto 9.5
 • Espresso 9.5
nouk uit Alkmaar 3
nouk
Heerlijke koffie, met liefde, aandacht en kennis gezet. Deze jongens weten wat ze schenken!
 • Americano 9.0
Hansbusker uit Amsterdam 1
Hansbusker
Beste koffie van Amsterdam wat mij betreft.
 • Espresso 9.5
 • Ristretto 9.5
taltenburg uit Amsterdam 1
taltenburg
Fantastische cappuccino, heerlijke verse croissants en zeer vriendelijke bediening!
 • Cappuccino 9.5
tvdw 1
tvdw
Iedere kop wordt met dezelfde aandacht gemaakt. Smaak en temperatuur perfect. Deze mannen "leven" koffie. Altijd gezellig, en aan de koffietafel kom je nog 'ns iemand tegen.
 • Latte Macchiato 9.5
maaikef
Lekkerste koffie van Amsterdam. Altijd goed qua temperatuur en smaak.
 • Latte Macchiato 9.5
Bart01 uit Amstelveen 9
Bart01
Teveel uitleg over de koffie en ik wilde alleen maar wakker worden!
Wel redelijke espresso maar voor mij iets te zuur maar dat kan persoonlijk zijn. Ga wel binnenkort terug voor koffie met melk
 • Espresso 5.0
Annascott
Annascott Gewoon zeggen als je stilte wilt, kunnen ze hebben!! En ze hebben verschillende bonen, dus je kunt altijd een minder zure vragen :-)
de Nooijer
Dit koffie & thee tentje is duidelijk uit liefde voor het product geboren. Enthousiaste start en een een gemoedelijke atmosfeer. Meer dan alleen maar gezellig koffie drinken, want men heeft er verstand van en je kan er vele aanverwante zaken en speciale koffies kopen.
 • Espresso 7.5