Wat een koffie bij Starbucks the Bank!

Starbucks the Bank in Amsterdam

Utrechtsestraat 9, 1017 CV Amsterdam website: www.starbucks.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

5 Beoordelingen

geef je mening
Remcobreda
Starbucks koffie = drama
Dat Starbucks nog klanten heeft in Europa....slappe slobber koffie
  • Espresso 3.5
macfranca uit Amsterdam 12
macfranca
Een rommelige tent, wat niet vreemd is met de drukte die nooit lijkt weg te gaan. Starbucks koffie is sowieso niet lekker, maar de reden dat ik geen 1 geef, zijn de frappuccinos. In principe zijn het gewoon dure milkshakes, maar ik vind ze wel lekker. Vooral de strawberry & cream. Die wordt ook niet verpest door de vuile koffie (vandaar ook dat die lekker is).
  • Latte Macchiato 4.5
Vegas Resident
Nooit verwacht dat ik ooit in mijn leven een 9,5 zou kunnen geven aan een koffie bij Starbucks. Ik was nieuwsgierig na een apparaat dat daar stond. Het apparaat was een "Clover Coffe Machine". Dit is een soort french press waar de koffie met een vacuüm pomp uit de drap wordt gezogen. Het apparaat gemaakt door Stanford engineers, Starbucks heeft het bedrijf gekocht en er zijn op dit moment 2 machines in Europa. Na een uitleg van 10 minuten heb ik gekozen voor de Organic Blue Java koffie. Het eindresultaat was buitengewoon goed. Een echte volle koffiesmaak, sterk met een zachte afdronk en niet te bitter. Helaas zal dit apparaat niet overal geplaatst worden en ook het enthousiasme van Pete, de uit Amerika overgevlogen barista is bij andere vestigingen ver te zoeken.
  • Filterkoffie 9.5
MafKof 29
MafKof
Hier valt nog veel te leren.
  • Espresso 5.5
LRVG uit Antwerpen 4
LRVG
Geen fan van Starbucks-koffie, maar het decor van deze vestiging is erg mooi! Erg leuk gedaan met verschillende sferen; lounge, huiskamer, en er tussen in. Cappuccino niks speciaals aan; overpriced zonder latte-art. Wel leuk dat er een medewerker langs kwam met een gratis brownie voor elke bezoeker
  • Cappuccino 7.0