Even bijkomen bij Ipo's coffee gallery

Ipo's coffee gallery in Amsterdam

Piet Heinkade 29, 1019 BR Amsterdam telefoon: 0647432040

Koffiebox van Koffietje.nl

5 Beoordelingen

geef je mening
jgroot 4
jgroot
Ik kreeg een cappuccino uit een automaat! Ik gaf aan aan het meisje achter de bar (ik weiger haar een barista te noemen) dat ik verwacht had dat ze hem vers zouden maken, aangezien ze toch een mooi apparaat hebben staan. Het antwoord was dat ze dat alleen soms doen, maar dat deze ook echt lekker zou zijn, hoor. Ik heb betaald, 1 slok genomen en hem daarna laten staan. Prima als je koffie op deze manier inschenkt aan je klanten, maar noem jezelf dan geen 'coffee gallery'.
  • Cappuccino 1.0
mitsukishiroi
Waarschijnlijk dat ik een foute dag te pakken had als ik af ga op de reviews, maar de schuim was echt gortdroog, de espresso smaakte echt ontzettend slecht en ik ging helaas teleurgesteld weg nadat de barista meerdere malen boos mijn kant op keek. Jammer.
  • Cappuccino 4.5
  • Espresso 6.0
macfranca uit Amsterdam 12
macfranca
De cappuccino was niet lekker, maar ik denk dat dit eerder aan de barista lag, want o.a. het schuim was heel slecht. Ik vond het zeker niet voor herhaling vatbaar. Ook mag de service iets vriendelijker zijn (een 'hallo' of 'goedemiddag' bij aankomst zou fijn zijn). Maar dat gezegd te hebben, het lag echt aan de barista die toen werkte.
  • Cappuccino 4.0
gaurmargos uit Amsterdam 1
gaurmargos
perfect in 26 sec. alles uit die bonnen geperste espresso.
Geheim van deze smaaksensatie ligt aan de wekelijkse verse branding van de Kaan-koffiebonen.
  • Espresso 9.5
Caen uit Wormerveer 1
Caen
Heerlijke verse espresso! Bonen van de kleine ambachtelijke koffiebranderij Kaan Koffie. Proef en geniet, echt vakmanschap daar bij IPO's Coffee Gallery!
  • Espresso 9.5