Wat vind je van 't bakkie bij Harar Coffee?

Harar Coffee in Amsterdam

Tweede Hugo de Grootstraat 22, 1052 LD Amsterdam telefoon: 020-6864629 website: www.hararcoffee.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

9 Beoordelingen

geef je mening
co 6
co
Espresso een beetje aan de te zure kant.
  • Espresso 6.0
Walker 1
Walker
Have been drinking cafe latte's (made with Sidamo, my favourite) at Harar coffee for years, it's wonderful. Today I tried Abole 92 cupping and literally did a double take. Seventh heaven!
  • Cappuccino 9.5
Vlieg 6
Vlieg
Tegenvallende koffie wat smaak betreft. Door de aandacht voor de verkoop van allerlei aan koffie verwante produkten is de focus op waar het om gaat (koffie!) verloren.
  • Cappuccino 6.0
  • Espresso Macchiato 6.0
AK 2
AK
Heerlijk volle Cappuccino met de Sidamo als basis. Ook de 'huiskoffie' Harar als espresso gedronken. Heel bijzonder. Zeldzame combinatie van volle smaak en toch zacht.
  • Cappuccino 9.5
JW 1
JW
Top kopje koffie hier gedronken. Zij heeft echt superbonen. Je proeft het meteen. De mevrouw heeft er echt verstand van. Zij koopt haar bonen zelf in Ethiopie.
  • Espresso 9.5
raatgers1937 uit Amsterdam 1
raatgers1937
deze espresso macchiato is echt de beste die ik hier in nederland heb gedronken. vol van smaak, intens puur. Maar dat kan ook niet anders als de eigenaresse je vertelt dat ze de bonen , in dit geval de Abole zelf in haar geboorteland heeft uitgezocht. zoals masho zelf zegt de bakermat van de koffie. Ik nam wat bonen mee naar huis. je kunt zelf de bonen voor de koffie die je daar drinkt uitzoeken wat het een persoonlijke touch geeft. de volgende keer kies ik een ander soort! puur genieten. ik zag dat er ook een mooie selectie theesoorten in het schap stonden, kortom de moeite waard. Geen koffieketen maar een unieke beleving dat is wat het is.
  • Espresso Macchiato 9.5
SjakieTrekhakie
Piepklein koffietentje met een bijzonder gepassioneerde en lieve eigenaresse. Heerlijke koffie uit Ethiopië met een klein zuurtje waar ik van houd. Authenthieke plek zonder opsmuk. Aanrader!
  • Cappuccino 9.0
Friso1 1
Friso1
Ik kom al jaren in deze zaak. Verborgen parel in de stad. Ethiopische koffie is echt de beste van de wereld. En in dit zaakje proef je dat echt, want eigenaresse Masho heeft uitsluitend single origin bonen. Een echte aanrader tussen alle hippe zaakjes met zogenaamde koffiekenners.
  • Latte Macchiato 9.0
yves 2
yves
De originele Ethiopische koffie! Heerlijk vol van smaak. De eigenares vertelde dat ze zelf regelmatig naar Ethiopië reist om haar koffie zelf in te kopen in haar geboortestreek en deze vervolgens zelf hier roast.
  • Espresso 9.5
Nereus
Nereus Nadat ik "zege" geproefd, nu helaas voor jaren uitverkocht, is er geen vergelijkbare koffie meer te krijgen. Yemen koffie de enige die een beetje in de buurt komt.