Wat een koffie bij Espressofabriek Westergasfabriek!

Espressofabriek Westergasfabriek in Amsterdam

Gosschalklaan 7, 1014 DC Amsterdam telefoon: 0204862106 website: www.espressofabriek.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

11 Beoordelingen

geef je mening
Andyamsterdam
Ik ben een zeer kritische cappuccinodrinker, en heb behoorlijk kritische recensies op deze website geplaatst, daarom verheugt het me de hoogste score uit te kunnen delen aan deze geweldige koffiezaak. Bonen, melk, locatie, latte art, personeel, werkelijk alles is hier tip top in orde!
 • Cappuccino 9.5
macfranca uit Amsterdam 12
macfranca
Dit is een van mijn favoriete tentjes om naar toe te gaan. De koffie is best goed, maar niet altijd even perfect. Dat gezegd te hebben, ik kom hier heel graag omdat ik het een hele leuke tent vind.
 • Cappuccino 8.0
sluiter uit Zoelen 34
sluiter
prima koffie met passie. mooi ingerichte zaak en alles is kwaliteit. (1 minpuntje is parkeren met de auto...duur en moeilijk plek te vinden)
 • Cappuccino 8.0
siepo uit Amsterdam 4
siepo
Espressofabriek op de nieuwe locatie. Tsja, de prijs lijkt ook wel stevig omhoog te zijn verhuisd. Dan mag je wat verwachten. Helaas de laatste paar keer hele bittere grap. De cappuccino die ik vandaag vanuit veiligheidsoverweging nam had matig schuim, was ondanks de sloot melk bitter en was desondanks een dikke drie euro zestig als ik me niet vergis. Overprized helaas.
 • Cappuccino 6.5
Buidel 8
Buidel
De koffie was hier excellent!!! Ik kom hier heel graag vanwege de goede kwaliteit van de koffie, de bediening, de inrichting van de zaak en natuurlijk het Westerpark zelf.

Flat white gedronkennmet soja. Iets scherpe smaak, maar heerlijk
 • Cappuccino Scuro 9.5
Bart01 uit Amstelveen 9
Bart01
Slecht behandeld en uiteindelijk cappuccino gedronken die te waterig was. Misschien had ik een espresso moeten nemen zoals de naam al zegt!
 • Cappuccino 2.0
rbpmusic
Fantastische zaak met topkoffie die professioneel wordt bereid. Helaas moeilijk te vinden. Het omrijden waard.
 • Cappuccino 9.0
Buidel 8
Buidel
Heerlijke flat white gedronken
 • Cappuccino 8.0
Annie 2
Annie
Zeker een van de top koffie spots van Amsterdam. Koffie wordt met aandacht gemaakt. Dat duurt dus ook wat langer, dus helaas wel vaak in de rij staan.
 • Latte Macchiato 9.0
sterry74 uit Utrecht 5
sterry74
vandaag even speciaal vanuit utreg naar amsterdam gereden. dubbele espresso genomen, was in iede geval goed sterk, wat me meeviel, de bonen waren namelijk bruin gebrand in plaats van donkerbruin. helaas was de koffie verbrand door een te lange doostroomtijd. wel een leuke tent, beetje lastig te vinden
 • Espresso 6.5
SPRSS 2
SPRSS
Gayo Amaro filter. Ze hebben zelfs een speciale überboiler voor filterkoffie.
 • Filterkoffie 9.5