Even bijkomen bij Coffee Plaza

Coffee Plaza in Amsterdam

Jan Pieter Heijestraat 143, 1054 MG Amsterdam website: www.coffeeplaza.nl

Koffiebox van Koffietje.nl

7 Beoordelingen

geef je mening
Bart01 uit Amstelveen 9
Bart01
Buiten eerdere recencies die ik hier heb gelezen, en dit tentje is echt mijn fovo, is dit echt top! Biologische melk en inmiddels een "specialty coffee" bar, hier wordt de coffee vers geroosterd en (nog steeds) met passie bereidt.
  • Espresso Macchiato 9.5
senioratelaviv@gmail.com
langhoudbare melk
schuim was tien keer niks
bediening is oke
duurde te lang
albert heyn is op 100meter afstand mischien daar voortaan verse melk halen
  • Cappuccino 3.0
Bart01 uit Amstelveen 9
Bart01
Ik ben hier al eens eerder geweest en toen een recensie van een latte machiatto. Toch weer eens terug maar tot mijn teleurstelling te druk en geen plaats!!! Afgelopen zaterdag vroeg met mijn vriendin langs en beide een cappuccino gedronken. Beide zijn we echt enthousiast hoe lekker deze was!! complimenten voor de bediening en de sevice....
  • Cappuccino 9.5
Bart01 uit Amstelveen 9
Bart01
Jammer dat ik geen foto kan toevoegen! Een plaatje! En langhoudbare melk is absoluut geen minpunt omdat deze speciaal voor de koffiebars is samengesteld. Over de smaak meer dan tevreden maar dat weten we van deze koffie van Buscaglione, de prijs ( volgens mij 2.50) is onder het gemiddelde van wat je van deze kwaliteit kan verwachten (is een hele dure koffie) De sfeer is heel apart en doet aan als thuis, alles kan hier en mag ook!
Voor mij een meer dan dikke voldoende...........
  • Latte Macchiato 9.5
Annie 2
Annie
Lang houdbare melk.......bij een koffie specialist, waar je 3,50 betaalt voor een latte? WTF....Dat kan echt niet!!!
  • Latte Macchiato 2.5
KoffieChris
Echte koffieliefhebbers. Ik kreeg een espresso van hun 'special van de maand', de Indian Malabar. Geen spoortje bitterheid en vol van fruit. Hulpvaardig met advies over het gebruik van hun bonen, al denk ik niet dat ik thuis hun kwaliteit kan evenaren... Ik kom zeker nog een keer terug!
  • Espresso 8.0
miradam
De espresso wordt hier door de Baristi met passie gemaakt op een Mirage Classic espresso machine en Buscaglione koffiebonen. Het gaat volgens espressobar CoffeePlaza om die dingen die het leven bijzonder maken - soms klein, soms groot, maar altijd echt en intens.

Heerlijk loungen hier, met wifi
  • Cappuccino 8.3
senioratelaviv@gmail.com
senioratelaviv@gmail.com niks byzonders aan jammer ,langhoudbare melk zeker te lui om verse melk te halen en dat voor die prijzen